Markiser


Visste du att en markis i ett fönster i söderläge stoppar hela 60 % av den värme som alstras? Alla våra markiser skräddarsys vad gäller modell, storlek, färger och manövrering för att passa just din bostad och dina önskemål. Alla våra markiser är svensktillverkade och anpassade efter det klimat vi har i Sverige med väder och vind. Bra kvalitet på duk och konstruktion är grunden för en bra produkt som är så väderutsatt som en markis.


Terrass- och balkongmarkiser

Med en terrass- eller balkongmarkis kan du skapa känslan av ett eget rum på uteplatsen och njuta mer av sommaren.

Vi erbjuder många smarta lösningar som väderskyddande kassetter, fjärrstyrning, sol- och vindautomatik och LED-belysning för att underlätta användningen och göra ditt hem trevligare.


Fönstermarkiser

En markis över fönstret ger en snygg inramning och överlägsen funktion för att sänka värmen inomhus och skydda mot blekning av möbler och inredning. Med många modeller, kombinationer av färger och utföranden att välja mellan har du ljusa möjligheter att både ge huset ett stilfullt yttre och skapa en skön inomhusmiljö.

Alla våra markiser måttbeställs och skräddarsys helt enligt fönstrets mått och dina önskemål. Vi hjälper dig med allt från val av markis till markismontage och installation.


Solaro_markiser_sunsafe

Solaro fönstermarkis

Motorisera markisen

När solen tittar fram kan du enkelt fälla ut fönstermarkisen för egen maskin, för att reglera både värme och ljus. Du kan också välja att motorisera markisen för att kunna styras in- och utfällning automatiskt av sol och vind, eller med en fjärrkontroll alternativt brytare på väggen.

De flesta av våra markiser kan fås med olika smarta tillval, såsom motorisering, vind- och solautomatik som fäller in och ut markisen vid behov, samt fjärrstyrning via radiosändare eller iPhone-app.

 


 

plisse solskydd

Plissé

Inomhusprodukter

Våra inomhusprodukter finns i ett hundratal olika varianter. Du har näst intill obegränsade möjligheter vad gäller mått och utformning, samtidigt som du också får full flexibilitet när det kommer till användningen. Alla produkter måttanpassas så klart efter just dina fönster, så att de passar oavsett fönstrens storlek, mått och form. Beroende på formen på ditt fönster finns olika lösningar.

 


Plisse solskydd

Plisségardin

Plisségardiner är ett stilfullt sätt att kombinera funktion och form, och tack vare de många valmöjligheterna vad gäller vävarna och dess textur kan du ge fönstret den stil som du gillar, samtidigt som funktionen och ljusmiljön blir den allra bästa.

Våra plisségardiner kan manövreras på flera olika vis, bland annat uppifrån och ned, nedifrån och upp eller med helt flexibel fästpunkt.

 


Lamell solskydd

Lamellgardin

Lamellgardinerna passar särskilt bra om du har ett fönster med exempelvis triangulär form. Manövreringen sitter då på den sida där lamellerna är längst. Du kan också välja om du vill att gardinen ska dras undan åt vänster eller höger sida, samt var du vill att linorna ska sitta. Du har flera möjligheter att göra dina lamellgardiner extra smarta. Några exempel är LED-belysning, fjärrkontroll, solautomatik.

 

 


Rullgardin solskydd

Rullgardin

Med våra många varianter av rullgardiner kan du kombinera solskydd och insynsskydd till större fönsterpartier, och samtidigt bibehålla rymden och den öppna känslan. Du har flera vävkvaliteter att välja mellan när det kommer till rullgardiner och några exempel är screenväv, ultratransparenta, transparenta och mörkläggande. Prova gärna att kombinera olika vävar och texturer för att ge rummet sin egen karaktär.

 


fönstermarkis

Fönstermarkis

Varför köpa Markiser hos oss?

Genom åren har vi jobbat en hel del med hållbarhet, tåliga konstruktioner och att välja riktigt slitstarka textilier. Alla våra markiser är framtagna för att passa för nordiska förhållanden vad gäller väder och vind. Samtliga produkter tillverkas i Sverige. När vi monterar de markiser du beställt efter tillverkning gör vi processen klar från ax till limpa. Har du motoriserade markiser behöver det inte ske någon onödig fördröjning i väntan på en elektriker. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss.

Vi månar om våra kunder och vet hur det kan vara att vara kund. Vi vill att våra kunder ska uppleva att det är enkelt att vara kund hos oss. Att arbetet blir utfört i tid, att helheten blir löst så kunden inte behöver lösa någonting själv efter avslutat arbete och att man kan lita på att det vi levererar är hållbart och problemfritt över tid, är viktigt för oss.

Självklart omfattar vår installation och vårt montagearbete liksom själva markisprodukterna av olika garanti. Läsa mer om vår höga kundservice och vilken garanti som gäller för våra markiser här . För tidsbokning, offert och rådgivning kontakta oss.  Välkommen till Sunsafe!