Markiser

Genom åren har vi jobbat en hel del med hållbarhet, tåliga konstruktioner och att välja riktigt slitstarka textilier.

Alla våra markiser är framtagna för att passa för nordiska förhållanden vad gäller väder och vind. Samtliga produkter tillverkas i Sverige.

Alla våra markiser måttbeställs och skräddarsys helt enligt fönstrets mått och dina önskemål. Vi hjälper dig med allt från val av markis till markismontage och installation.

Varför köpa motor till markiser?

När det gäller terassmarkiser rekommenderar vi motordrift, då det blir smidigare att använda markisen. Med motor på vanliga fönstermarkiser kan du ansluta sol & vindautomatik, så får du skönare inomhusklimat på ett enkelt och smidigt sätt.

Hur länge håller en markis?

Normal livslängd på markisväven är ca 12 – 15 år, beror på hur utsatt den sitter, motorer är inte ovanligt att dom håller uppåt 20-30 år, profilhus och armar kan hålla väldigt länge, det finns billiga markiser på marknaden som inte håller på samma sätt.

Visste du att en markis i ett fönster i söderläge stoppar hela 60 % av den värme som alstras?

Alla våra markiser skräddarsys vad gäller modell, storlek, färger och manövrering för att passa just din bostad och dina önskemål.

Terrass- och balkong markiser

Med en terrass- eller balkong markis kan du skapa känslan av ett eget rum på uteplatsen och njuta mer av sommaren.

Vi erbjuder många smarta lösningar som väderskyddande kassetter, fjärrstyrning, sol- och vindautomatik och LED-belysning för att underlätta användningen och göra ditt hem trevligare.

Fönster
markiser

En markis över fönstret ger en snygg inramning och överlägsen funktion för att sänka värmen inomhus och skydda mot blekning av möbler och inredning.

Med många modeller, kombinationer av färger och utföranden att välja mellan har du ljusa möjligheter att både ge huset ett stilfullt yttre och skapa en skön inomhusmiljö.

Motoriserade markiser

När solen tittar fram kan du enkelt fälla ut fönstermarkisen för egen maskin, för att reglera både värme och ljus. Du kan också välja att motorisera markisen för att kunna styras in- och utfällning automatiskt av sol och vind, eller med en fjärrkontroll alternativt brytare på väggen.

De flesta av våra markiser kan fås med olika smarta tillval, såsom motorisering, vind- och solautomatik som fäller in och ut markisen vid behov, samt fjärrstyrning via radiosändare eller iPhone-app. 

När vi monterar de markiser du beställt efter tillverkning gör vi processen klar från ax till limpa. Har du motoriserade markiser behöver det inte ske någon onödig fördröjning i väntan på en elektriker.

Svensk tillverkade

Alla våra markiser är svensktillverkade och anpassade efter det klimat vi har i Sverige med väder och vind.

Bra kvalitet på duk och konstruktion är grunden för en bra produkt som är så väderutsatt som en markis.

Kataloger

Hestra Brava

Hestra Korgmarkis

Hestra Medina

Hestra Sombra

Hestra Ventura

Hestra Bali

Hestra Java

Hestra Zipscreen

Bild galleri

Vi vet hur det kan vara att vara kund

Vi månar om våra kunder och vet hur det är att vara kund. Vi vill att våra kunder ska uppleva att det är enkelt och personligt att vara kund hos oss.

Vi ordnar det som är överenskommet i tid och att produkterna håller vad vi lovar, så kunden inte behöver lösa någonting själv efter avslutat arbete, det vet vi bygger kundnöjdhet och nöjda kunder kommer som bekant gärna tillbaka eller rekommenderar oss till andra. Det är viktigt för oss.

Kundservice, finansiering och garanti

Självklart omfattas både produkter och arbete av garantier, fullständiga garantivillkor lämnas i samband med offertförförandet.

Läsa mer om vår höga kundservice, finansieringslösningar och vilken garanti som gäller för våra dörrprodukter  här.

För tidsbokning, offert och rådgivning kontakta oss. Välkommen till Sunsafe!

Trygga köp

Kundservice, finansiering och garantier.

Monterad och klart

Montörer är specialutbildade inom vårt sortiment. Och vi gör allting färdigt på plats.

Referenser

Dina åsikter är viktiga för oss. Berätta vad du tycker.

Boka ett hembesök

Kontakta oss för mer priser och information, rådgivning och hembesök redan idag.