Om Sunsafe

006 sunsafe 1800x1200 1 Sunsafe https://sunsafe.se/om-oss/

En tanke slog mig

Det startade med att jag själv skulle köpa markiser till huset. Jag letade efter någon som kunde erbjuda en helhetslösning men hittade ingen som kunde matcha mina önskemål fullt ut. Det var då fröet började gro. Kanske skulle jag kunna utveckla den här branschen?

Far och son öppnar en solskyddsbutik

Våren 2009 dök tillfället upp. Jag fick möjlighet att hyra en lokal på Koppargatan 18 i Norrköping och frågade min son Marvin Ljungqvist, som har en elektrikerutbildning i botten, om han tillsammans med mig ville satsa på att starta en solskyddsbutik. Det ville han!
kenneth och marvin på Sunsafe
kenneth och marvin på Sunsafe
Sunsafe lokal på Koppargatan 18 i Norrköping (2009-2014)
Sunsafe lokal på Koppargatan 18 i Norrköping (2009-2014)

Sortimentet växer

Efter ungefär ett år kände vi att satsningen höll och att vi skulle kunna erbjuda mer än bara markiser och persienner. Vi testade att ta in fönster och snart hade vi även kompletterat med garageportar.

Lokal i Åby

2015 behövde vi större lokaler och flyttade till Hydraulvägen i Åby. Där hyrde vi ett stort lager och byggde en utställning med alla våra produkter inklusive vårt nytillskott ytterdörrar. Vi trivdes bra men eftersom butiksläget inte var det bästa, lanserade vi 2018/2019 en e-butik.
Sunsafe lokal på Hydraulvägen 5 i Åby (2014-2020)
Sunsafe lokal på Hydraulvägen 5 i Åby (2014-2020)
Sunsafe designbutik öppnades Augusti 2020
Sunsafe designbutik öppnades Augusti 2020

Utställningsbutik på Fjärilsgatan i Norrköping

Tidigt 2020 tar vi steget tillbaka till stan. I en lokal med perfekt läge invid Blomsterlandet och Coop och stor öppen utställningsyta bygger vi butiken som vi skissat på redan vid starten för tio år sedan. Härligt att det blev som vi önskade!

Välkommen till Sunsafe

Sunsafe är ett familjeföretag med flera anställda och stabila samarbetspartners. Vårt fokus är enkelhet för kunden genom helhetslösningar, service, prisvärdhet och kvalitet.

Välkommen till oss!

Vi är medlemmar