Om Sunsafe

Så föddes idén till Sunsafe.

När jag själv skulle köpa markiser till mitt hus, saknade jag färdiga lösningar, som inte riktigt fanns. Och att mina önskemål inte riktigt kunde mötas.

Där kom den – Hur kan man utveckla den här branschen? Hur kommer framtidens solskyddsbutiker att se ut? Så föddes idén till Sunsafe.

Solskyddsbutik

Våren 2009 kom rätt tillfälle att förverkliga idén om Sunsafe, jag pratade med min son Marvin Ljungqvist som har en elektrikerutbildning i botten om han var intresserad att vi tillsammans öppnar och driver en solskyddsbutik, sagt och gjort, vi hyrde en lokal på Koppargatan 18 i Norrköping och inredde efter vad vi tänkte var rätt.
Marvin
Marvin
Kenneth
Kenneth
Sunsafe lokal på Koppargatan 18 i Norrköping (2009-2014)
Sunsafe lokal på Koppargatan 18 i Norrköping (2009-2014)

Fönster, markiser & Garageportar

Efter första året förstod vi att det måste finnas mera produkter än bara markiser och persienner och tänkte att fönsterbyten måste vara en bra produkt att sälja tillsammans med markiser. Försäljningen utvecklades och snart hade vi även kompletterat försäljningen med garageportar.

Lokal i Åby

År 2015 behöver vi större lokaler och flyttade till Hydraulvägen 5 i Åby. Där kunde vi bygga en utställning med allt samlat, allt inom solskydd, fönster, garageportar och ytterdörrar på en och samma yta. Stora lagerytor, men inte så bra butiksläge, vi utvecklade en E-handel som lanserades 2018-2019, försäljningen utvecklades bra.

Sunsafe lokal på Hydraulvägen 5 i Åby (2014-2020)
Sunsafe lokal på Hydraulvägen 5 i Åby (2014-2020)
Sunsafe designbutik öppnades Augusti 20 2020
Sunsafe designbutik öppnades Augusti 20 2020

Ny butik på Fjärilsgatan i Norrköping

När vi vid årsskiftet 2019/2020 får möjligheten att flytta till en lokal med perfekt läge och en stor öppen yta för utställning och med grannar som Blomsterlandet och Coop, förstår vi att nu är det perfekt läge att bygga butiken vi skissade på redan vid starten för 10 år sedan.

Välkommen till Sunsafe

Sunsafe fokuserar på värden som enkelhet för kunden genom helhetslösningar, prisvärdhet och kvalitet. Vi tror att det grundlägger kundnöjdhet. Sunsafe är idag ett familjeföretag med flera anställda och stabila samarbetspartners. 

Välkommen till oss.