Markis väv kollektioner – 2023

Förvandla ditt uterum med stil och lyx genom att välja bland Dicksons sortiment av markismaterial. Från standardkollektionen Orchestra till den vattentäta MAX-kollektionen kan du hitta exakt vad du behöver för att passa ditt solskyddssystem. För ökad brandsäkerhet är det flamskyddade tyget Spark certifierat för att uppfylla några av världens ledande standarder. Njut av överlägsen prestanda samtidigt som du lägger till en elegant touch till varje hem eller kommersiellt utrymme!

Förvandla ditt hems utomhusmiljöer med Dicksons lyxiga och eleganta sortiment av markis väv. Dessa unika mönster är noggrant tillverkade med hjälp av förstklassiga material och tillverkningsprocesser och kan med sina fantastiska mönster och färger ge en elegant touch till alla hem och kommersiella utrymmen. Oavsett om du är ute efter enkel markisväv eller en mer iögonfallande estetik finns det ingen tvekan om att det perfekta tyget för dig väntar!

Orchestra – standard markisväv

Vårt Orchestra-kollektion av markis tyg är det vi levererar som standard tyg som används för de flesta markiser och erbjuder ett utmärkt skydd mot UV-strålning, värme, bländning och lätt regn. Det är vävt i spinn färgad akrylfibrer som har specialbehandlats för utomhusbruk, vilket ger överlägsen färgbeständighet över tid och motståndskraft mot revor och smuts.

Orchestra passar utmärkt till

  • Fönstermarkiser
  • Korgmarkiser
  • Terrass markiser

Orchestras markis duk är otroligt motståndskraftig och klarar även de tuffaste svenska väderförhållandena utan problem. Dessutom har det belagts med en vattenavvisande behandling för att se till att det förblir vattentätt och mögel beständigt under många år. Se kraften i vaxbelagd markisduk! När vatten kommer i kontakt med den bildar den små pärlor som samlar ihop smuts och transporterar bort all smuts. Hur enkelt är inte det?!

Regn rinner av markisväv

Max – vattentät markisväv

För ett extra lager vattentätt skydd som är perfekt för permanenta installationer som t.ex. korg markiser eller pergolor, kan du välja vår MAX-kollektion av markisvävar i stället. Dess färglösa beläggning på undersidan ger den den extra fördelen att den är praktiskt taget vattentät – vilket gör den idealisk för dem som fortfarande vill njuta av sin uteplats även när vädret inte är så bra! MAX erbjuder också en överlägsen färgbeständighet över tid samt ett utmärkt UV-skydd och enkelt underhåll.

Max väven perfekt till

  • Terrassmarkiser
  • Korgmarkiser
  • Pergola
  • Solsegel
dickson max markisvav Sunsafe https://sunsafe.se/markis-vav-kollektioner-2023/
Dickson max väv på altanmarkis

Infinity ultimat lyx

Vår Infinity-kollektion består av 4 olika bredder (165 – 200 – 250 – 320 cm) och 19 färger – vilket garanterar att du hittar exakt vad du behöver för att passa ditt solskydds system. Sortimentet består av högkvalitativ, hållbar spunnen färgad akryl som ger oslagbar färg äkthet och dessutom är den otroligt stark inga mera säckade markiser, så att ditt uteplats kommer att se fantastiskt ut även efter långvarig exponering av dagliga påfrestningar som vind, regn, snö eller sol.

Slutligen är vår Spark-kollektion flamskyddade markisduk certifierad för att uppfylla kraven i några av världens ledande brandsäkerhets standarder – vilket ger ett extra säkerhets element utan att kompromissa med elegansen. Spark är perfekt för restauranger, kaféer eller hotell där gästerna kan behöva extra brandskydds.

Tips: Det går utmärkt att byta ut väven på din gamla markis, ge den nytt liv med ett vävbyte.

I det hela erbjuder Dicksons markisvävar oöverträffad stil med överlägsen prestanda – så att du kan få ut det mesta av ditt uteplats året runt. Oavsett om du är ute efter ökad väder beständighet eller bara vill ha något mer stilfullt än standard duk – här finns något för alla!

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern