Terrassmarkis Lasse – Perfekt för din altan eller balkong

Upptäck Hestra Lasse terrassmarkis - en elegant och praktisk lösning för att skapa en behaglig och skyddad miljö på din altan eller balkong. Med motoriserad styrning, anpassningsbar design och högkvalitativa material är Hestra Lasse det perfekta valet för dig som söker en terrassmarkis med stil, komfort och kvalitet.
Hestra Lasse Terrassmarkis svart markis02
Hestra Lasse Terrassmarkis svart markis02

Introduktion till Hestra Lasse Terrassmarkis

Hestra Lasse terrassmarkis är en högkvalitativ och elegant lösning för att skapa skugga och skydd på din altan eller balkong. Med sin motoriserade styrning och anpassningsbara design är den ett utmärkt val för att förbättra utomhuslivet i ditt hem.

Unika fördelar med Hestra Lasse Terrassmarkis

  • Motoriserad styrning som standard för enkel användning
  • Måttbeställning på centimeternivå för perfekt passform
  • Naturanodiserade, vit- eller svartlackade standardprofiler för en stilren look
  • Välj bland en mängd vävval från Dickson och Sandatex

Motorisering och manövrering av din Hestra Lasse Terrassmarkis

Hestra Lasse terrassmarkis erbjuder motoriserad manövrering som standard, vilket innebär att du enkelt kan styra markisen med en fjärrkontroll eller smartphone. För en mer traditionell känsla finns även möjlighet att välja en klassisk vev. Automatik som sol- och vindvakt kan kompletteras för extra bekvämlighet och skydd.

Appstyrning och smarta funktioner

Utöka din terrassmarkis med appstyrning, så att du enkelt kan styra den från din smartphone. Detta ger dig möjligheten att justera markisen även när du inte är hemma. Stödben kan också läggas till för extra stabilitet i blåsiga förhållanden.

Skydd mot väder och vind med Hestra Lasse Terrassmarkis

Hestra Lasse terrassmarkis har en vindklass på 3 enligt EN13561, vilket innebär att den är konstruerad för att klara av hård vind. Den måttbeställda duken skyddar effektivt mot UV-strålning, värme och bländning, samtidigt som den skapar en trivsam miljö för utomhusaktiviteter.

Komplettera med sol- och vindautomatik

För att maximera användarvänligheten och skyddet kan du komplettera din Hestra Lasse terrassmarkis med sol- och vindautomatik. Detta innebär att markisen automatiskt justeras beroende på solens intensitet och vindförhållanden.

Hestra Markis – Solskydd för alla lägen

Hestra Markis är en ledande tillverkare av solskyddsprodukter för inomhus- och utomhusbruk i Sverige och Norden. Med över 70 års erfarenhet av att skapa högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter kan du vara säker på att Hestra Lasse terrassmarkis är ett utmärkt val för ditt hem.

Investera i en Hestra Lasse terrassmarkis för att njuta av en behaglig och skyddad utomhusmiljö på din altan eller balkong. Med sitt eleganta och funktionella utförande kommer den inte bara att erbjuda skydd mot sol, värme och bländning, utan även förhöja värdet och utseendet på ditt hem.

Montering och installation av Hestra Lasse Terrassmarkis

Hestra Lasse terrassmarkis kan monteras på flera olika sätt, tack vare dess flexibla monteringskonsoler. Välj mellan kombikonsol, väggkonsol eller flexibel monteringskonsol för snedtak. Detta gör att markisen kan anpassas efter dina specifika behov och förutsättningar.

Enkel och säker montering

Montering av Hestra Lasse terrassmarkis är enkel och säker med de högkvalitativa komponenterna. Om du känner dig osäker på hur man monterar markisen, rekommenderar vi att du anlitar en professionell installatör som Sunsafe för att säkerställa att den monteras korrekt och säkert. Sunsafe’s montörer är certifierade av Svenska solskydds förbundet.

Skötsel och underhåll av din Hestra Lasse Terrassmarkis

För att hålla din Hestra Lasse terrassmarkis i bästa skick är det viktigt att sköta och underhålla den regelbundet. Här är några enkla tips för att förlänga markisens livslängd:

  • Rengör markisen regelbundet med en mjuk borste och milt rengöringsmedel
  • Skölj av markisen med vatten efter rengöring och låt den torka innan du rullar in den igen
  • Kontrollera regelbundet att skruvar och fästen är säkert åtdragna
  • Om du bor i ett område med starka vindar, överväg att använda stödben eller extra förstärkningar för att öka markisens stabilitet

Hestra Lasse Terrassmarkis – det självklara valet för din altan eller balkong

Med Hestra Lasse terrassmarkis får du en elegant, funktionell och hållbar lösning för att skapa en skuggad och skyddad miljö på din altan eller balkong. Med dess motoriserade styrning, anpassningsbara design och högkvalitativa material är Hestra Lasse terrassmarkis det självklara valet för dig som värdesätter stil, bekvämlighet och kvalitet i ditt utomhusliv.

Senaste nyheter