Hestra Tage Fönstermarkis: En Stilfull och Funktionell Lösning för ditt Hem

Ge ditt hem en elegant och praktisk uppgradering med Hestra Tage fönstermarkis! Anpassningsbar efter dina behov och utformad för att klara det skandinaviska klimatet, denna markis förvandlar inte bara ditt hem estetiskt, men skyddar också mot sol och vind. Utforska vårt utbud av färger och manövreringsalternativ för att hitta den perfekta lösningen för dig. Låt oss hjälpa dig att skapa en behagligare och mer attraktiv inomhusmiljö!
Sunsafe-kund-referenser-06 Tage fönstermarkis
Sunsafe-kund-referenser-06 Tage fönstermarkis

Ge ditt hem ett estetiskt och funktionellt lyft med Hestra Tage fönstermarkisen, en storsäljare som är speciellt utformad för det skandinaviska klimatet. Med högkvalitativa material och anpassningsbara mått, erbjuder denna fönstermarkis en kombination av stil, komfort och skydd för ditt hem.

Hestra Markis: En Ledande Tillverkare av Fönstermarkis

Hestra Markis är känt för att skapa eleganta och praktiska lösningar för hem och trädgård, och deras Tage fönstermarkis är inget undantag. Utvecklad med omsorg om kvalitet, detaljer och funktion, är Hestra Tage fönstermarkis en perfekt investering för att förbättra ditt hem.

Anpassningsbara Mått och Design för att Matcha ditt Hem

Hestra Tage fönstermarkis är skräddarsydd för att passa det skandinaviska klimatet och erbjuder enastående kvalitet, detaljer och funktionalitet. Med en maxbredd på 3,4 meter och måttanpassning på centimeternivå, kan markisen enkelt anpassas efter dina specifika fönsterstorlekar.

Markisen kommer i ett brett utbud av materialval för att matcha ditt hem. Profiler, såsom gavlar, kassett, armar och mer, finns i naturanodiserat aluminium samt vit- eller svartlackade utföranden. Dessutom kan du välja mellan en mängd olika markisdukar från ledande tillverkare som Dickson, Sandatex och Soltis, med allt från enfärgade, melerade till randiga vävar.

Sunsafe-kund-referenser-01 tage fönstermarkis grön
Sunsafe-kund-referenser-01 tage fönstermarkis grön

Aluminiumkassett för Lång Livslängd och Lätt Underhåll

Hestra Tage fönstermarkis är konstruerad med en aluminiumkassett som omsluter väven helt vid infällt läge, vilket skyddar den mot väder och slitage. Detta bidrar till en lång livslängd och gör underhållet enkelt. För att hålla markisen i toppskick behöver du endast borsta av den och spola rent vid behov.

Tekniska Specifikationer och Funktioner, Fönstermarkis

Här är några av de viktigaste tekniska specifikationerna och funktionerna för Hestra Tage fönstermarkis:

  • Maxbredd: 3.4 m
  • Armutfall: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 cm
  • Profiler: Naturanodiserad, vit eller svart struktur
  • Manövrering: Bandreglage, vev eller motoriserad
  • Vindklass: 3 enligt EN13561
  • Kappa: Rak eller vågig

Manövreringsalternativ för Ökad Bekvämlighet

Hestra Tage fönstermarkis erbjuder flera olika manövreringsalternativ för att passa dina behov. Många föredrar en motoriserad markis, som kan styras enkelt med en fjärrkontroll eller via en smartphone-app. Du kan även välja att använda en sol- och vindvakt för att låta markisen automatiskt anpassa sig efter väderförhållandena. Om du föredrar en manuell lösning finns alternativ som utvändigt eller invändigt dragband, samt invändig eller utvändig vev.

Vad innebär Vindklass 3?

Enligt EN13561 standarden, innebär vindklass 3 att markisen kan hantera friska vindar med vindhastigheter mellan 8 och 10,7 m/s. Detta innebär att små träd böjer sig och medelstora långa vågor uppvisar skumtoppar som ibland bryter. Hestra Tage fönstermarkis är designad för att klara dessa förhållanden och skydda ditt hem och dina fönster mot sol och vind.

Tillval för att Optimera din Hestra Tage Fönstermarkis

Utöver de grundläggande funktionerna kan du komplettera din Hestra Tage fönstermarkis med en rad tillval för att ytterligare förbättra dess användarupplevelse och prestanda. Några av de mest populära tillvalen inkluderar:

  • Motor: För en motoriserad markis som ger enkel och smidig manövrering.
  • Sol- och vindautomatik: Låter markisen anpassa sig automatiskt efter väderförhållandena för att skydda ditt hem på bästa sätt.
  • Appstyrning: Ger dig möjlighet att styra din fönstermarkis direkt från din smartphone, för ultimat bekvämlighet och kontroll.

Sammanfattning

Med Hestra Tage fönstermarkis får du en elegant och praktisk lösning för att skydda ditt hem mot solens strålar och värme, samtidigt som du förbättrar dess utseende. Anpassningsbara mått, högkvalitativa material och flera manövreringsalternativ gör detta till en smart investering för alla som vill ha en funktionell och attraktiv fönstermarkis. Oavsett om du väljer en manuell eller motoriserad modell, kommer Hestra Tage fönstermarkis att förvandla ditt hem och skapa en behagligare inomhusmiljö.

Senaste nyheter