Ditt omdöme är viktig för oss

På denna sida vill vi visa vad våra kunder tycker om oss. Om du är kund hos oss skulle vi bli väldigt glada om du ville skriva en recension om oss.

En del av våra utförda arbeten

Kundreferens

Här kommer min bedömning (skala 1-5, där 5 är bäst):
Kundmottagande: 5
Sortiment: 5 (kan inte bedöma prisbild)
Genomförande/montage: 5

Ni har varit lätta att kommunicera med, kommit med klara tydliga besked, och hela tiden informerat mig om status.

Kort sagt – er kan jag gärna rekommendera till andra.

Björn Malmberg

Kundreferens

En del av våra utförda arbeten

Ingrid Ohlsson med Sunsafe familj
Ingrid Ohlsson med Sunsafe familj

Referens

I mitt uppdrag som styrelseledamot i @småföretagarnas riksförbund får jag förmånen att träffa så många inspirerande småföretagare!

Här är Kenneth med familj som driver @sunsafe i Norrköping! På deras hemsida hälsar dom ”Välkommen till en solskensaffär” och jag skulle vilja lägga till; med en genuint intresse för fönster, markiser, garageportar & entrédörrar!

En utställning som inspirerar och hjälper kunden på bästa sätt, att hitta rätt produkt med en fin och unik utställning med Blomsterlandet & Coop som närmaste grannar!

Ingrid Ohlsson

Kundreferens

Vi har låtit Sunsafe montera garageportsmotor, 2 fönstermarkiser, 4 screenmarkiser samt en terassmarkis. Bemötande, kunskap och service har varit på hög nivå och installationen har varit suveränt utförd.

Ett smärre fabrikationsfel på terassmarkisen ledde utan minsta diskussion till ett snabbt utbyte och som plåster på fick vi dessutom vind- och solautomatik installerad. Det senare är något som vi i efterhand inser att vi borde valt till redan från början då det är mycket bekvämt och fungerar perfekt, i synnerhet i kombination med screenmarkiserna som tillåter en mycket hög tröskel för vindkänslighet (vi bor nära vatten där det ofta är blåsigt även soliga dagar).

Kvaliteten på produkterna verkar hålla mycket hög klass till en rimlig kostnad. Sammanfattningsvis kan vi bara ge våra varmaste rekommendationer!”

Martin Carlshamre

En del av våra utförda arbeten

En del av våra utförda arbeten

Kundreferens

Vi fick kännedom om Sunsafe via en arbetskollega som var helnöjd med den installation av garageskjutport som gjordes hos honom.

Vi besökte Sunsafes butik med utställning nära flygplatsen i Norrköping. Vi hade läst på ordentligt på företagets hemsida före och hade en del frågor. Trevligt och proffsigt bemötande med bra info vilket resulterade i ett hembesök för uppmätning, önskemål m.m. som underlag för en offert.

Efter godkännande av offerten kom efter ett par veckor ett glatt installationsgäng hem till oss och satte upp portarna. Bra info gavs och frågor ställdes om detaljönskemål före och under installationsarbetet som genomfördes helproffsigt. Slutresultatet blev perfekt. Bra kvalitetsportar.

Tack Kenneth och installationsgänget!

Anita och Robert

Kundreferens

Ditt omdöme är viktig för oss

Vad tycker du? Lämna ett omdöme om Sunsafe.Marvin (tv) och Kenneth (th) på Sunsafe
Marvin (tv) och Kenneth (th) på Sunsafe