Hestra Otto Vertikalmarkis, Ziip-screen – den eleganta och effektiva

Ziip-screen är en högkvalitativ och elegant vertikalmarkis som passar perfekt till både moderna och klassiska hus. Tillverkad av Hestra Markis, en av de ledande tillverkarna av solskydd i Skandinavien, garanterar den högsta kvalitet och hållbarhet. Med sina sidostyrningar med zipfunktion, ljus- och väderbeständiga dukar och enkel manövrering med motor, är Ziip-screen det perfekta valet för att skapa en harmonisk inomhusmiljö samtidigt som utsikten bevaras och avskildhet garanteras.

Tillverkarens kvalitet och garanti

Ziip-screen tillverkas av Hestra Markis, en av de ledande tillverkarna av solskydd i Skandinavien. Hestra Markis är kända för sina högkvalitativa och hållbara produkter, och Ziip-screen är inget undantag.

Hestra Markis garanterar högsta kvalitet på sina produkter och lämnar en garanti på fem år på sina markiser. Garantin omfattar alla tillverkningsfel och garanterar att markisen fungerar som den ska under hela garantitiden.

Hestra Markis Otto ziip-screen 04
Hestra Markis Otto ziip-screen 04

Ziip-screen Design och funktion

Ziip-screen är en av de mest eftertraktade vertikalmarkiserna på marknaden idag, tack vare dess eleganta design och högkvalitativa material. Markisens raka och rena linjer ger en modern look som passar såväl det trendiga huset som det klassiska. Vertikalmarkisen skapar en harmonisk innemiljö med silande effekt av solljuset samtidigt som den behåller utsikten.

Markisen har sidostyrningar med zipfunktion, vilket innebär att vävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil som håller väven på plats längs sidorna. Konstruktionen gör den utmärkt i vindutsatta lägen och den eliminerar även ljusspringan som finns på vanliga vertikalmarkiser. Dukarna är ljus- och väderbeständiga och finns i ett flertal kulörer och med olika grader av genomsiktlighet.

Teknisk information

Ziip-screen har en maxbredd på 5 meter och en maxhöjd på 5 meter. Profilerna finns i naturanodiserad, vit eller svart struktur. Markisen manövreras med en motor och är klassad som vindklass 4 enligt TUV Nederländerna (vilket motsvarar en vindhastighet på 20 m/s). Du kan välja mellan markisdukarna Soltis eller Serge 600 för att passa dina behov och önskemål.

Manövrering av Ziip-screen

Ziip-screen manövreras med en motor och kan enkelt styras med en fjärrkontroll eller en app på din smartphone. Du kan även välja att komplettera din markis med sol- och vindautomatik för att säkerställa att den alltid är optimalt anpassad till väderförhållandena.

Val av markisduk

Du kan välja mellan markisdukarna Soltis eller Serge 600 för att passa dina behov och önskemål. Soltis-dukarna är tillverkade av PVC-belagd polyester och är väderbeständiga, medan Serge 600-dukarna är tillverkade av glasfiber och PVC-belagd polyester för extra hållbarhet.

Fördelar med Ziip-screen

Ziip-screen är en högkvalitativ och elegant vertikalmarkis som erbjuder många fördelar, inklusive:

  • Skapar en harmonisk inomhusmiljö genom att filtrera solljuset samtidigt som utsikten bevaras
  • Eliminerar ljusspringor som annars förekommer på vanliga vertikalmarkiser
  • Lämplig för vindutsatta områden tack vare sina sidostyrningar med zipfunktion
  • Ljus- och väderbeständiga dukar som finns i flera kulörer och grader av genomsiktighet
  • Markisen manövreras enkelt med en motor och kan styras med en fjärrkontroll eller en app på din smartphone
  • Kan kompletteras med sol- och vindautomatik för extra bekvämlighet och funktionalitet

Köp Ziip-screen Otto idag

Om du är på jakt efter en högkvalitativ och elegant vertikalmarkis är Ziip-screen det perfekta valet för dig. Dess eleganta design och högkvalitativa material gör den till ett eftertraktat val för både moderna och klassiska hus. Ziip-screen erbjuder både avskildhet och bevarande av utsikten samtidigt som den är vind- och väderbeständig. Beställ din Ziip-screen från Hestra Markis idag och njut av dess många fördelar!

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern