Välkommen till familjeföretaget Sunsafe, Så här går det till

vårt breda utbud av produkter, från nya entrédörrar och fönster till markiser och garageportar. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa lösningar som förbättrar både funktion och estetik i ditt hem.

Besök i butiken

Prisinformation

Hembesök

Montering

Besök i butiken

Besök en av våra utställningar i Norrköping eller Linköping för att få en bra överblick över våra produkter. Här hittar du entrédörrar som är både stilfulla och säkra, energieffektiva och snygga fönster, markiser som skyddar mot solen och förbättrar utseendet på ditt hus, samt hållbara och säkra garageportar för ditt hem.

I våra utställningar får du mycket inspiration och svar på alla dina frågor och funderingar. Om du har svårt att ta dig hit, fyll gärna i vårt kontaktformulär nedan. I detta steg är det bra om du anger ungefärliga mått för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Våra kunniga medarbetare finns till hands för att ge dig råd och vägledning genom hela processen.

Sunsafe norrköping
Prisinformation Sunsafe https://sunsafe.se/sa-har-gar-det-till/privatperson/

Prisinformation

Efter att vi har fått den initiala informationen, kan vi nästan alltid ta fram en prisuppgift baserad på den information du skickar in. För att underlätta och ge en mer exakt offert, är det mycket hjälpsamt om du skickar med en bild av området där produkten ska installeras. Vi ger dig en tilltalande offert med fasta priser och tydliga garantier. Dessutom kan vi ge dig de första råden baserat på din information, vilket hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut.

Hembesök

Vill du följa upp offerten, är det dags för ett hembesök. Tillsammans går vi igenom offerten, lyssnar in vad som krävs för att du ska bli nöjd och tar de exakta måtten. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök om vi ska installera produkterna. Om du väljer att installera dem själv, kan ett hembesök köpas till. Med över 15 års erfarenhet av våra produkter, säkerställer vi att alla detaljer blir rätt.

Hembesök för måttagning
sunsafe montör byter fönster i linköping

Montering

Om du väljer att köpa montering sköter vi installationen, bortforsling av sopor och källsortering på ett snabbt och smidigt sätt. Inte heller finjusteringen behöver du tänka på. Vi ser till att allt fungerar perfekt. Vi är certifierade av Velux och diplomerade solskyddstekniker av Svenska Solskyddsförbundet. Vi monterar mestadels i Norrköping och Linköping men arbetar i hela Östergötland. Installationerna avslutas alltid med en egenkontroll för att säkerställa högsta kvalitet.

Kontakta oss

Kontakta oss för en trygg och professionell helhetslösning.

Fyll i dina uppgifter, vilken produkt din förfrågan gäller, samt ungefärliga mått. Vi återkommer med prisinformation så snart som möjligt.