Terrassmarkis August – den optimala lösningen för din uteplats

Hestra August terrassmarkis, den ultimata lösningen för din altan eller balkong. Lär dig om dess fantastiska funktioner, tekniska specifikationer och tillval som gör denna terrassmarkis till en överlägsen investering för ditt hem. Utforska vårt brett sortiment av färger, mönster och manövreringsalternativ för att hitta den perfekta Hestra August-markisen för dina behov. Skapa en inbjudande och skyddad utomhusmiljö för att njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar.
Sunsafe-kund-referenser-35 Terrassmarkis
Sunsafe-kund-referenser-35 Terrassmarkis

Hestra August är en av våra mest populära terrassmarkiser, utformad för att passa den stora altanen eller balkongen. Med en imponerande maxbredd på 7 meter, vikarmar och motor som standard, förvandlar Hestra August din uteplats till en oas. Läs vidare för att ta reda på allt om denna fantastiska terrassmarkis och hur den kan förbättra din utomhusupplevelse.

Hestra August terrassmarkis – Funktioner och fördelar

UV-skydd, värmeavvisning och bländningsskydd

Hestra August terrassmarkis ger utmärkt skydd mot UV-strålning, värme och bländning. Den skapar en behaglig miljö och ett skyddat utrymme för att umgås under när solen är stark. När kvällen kommer bildas ett mysigt utomhusrum under markisen.

Måttanpassade och färgalternativ

Markisen kan måttbeställas på centimeternivå och standardprofilerna finns i naturanodiserat, vitlackerat eller svartlackerat utförande. Du kan välja mellan en mängd olika vävkollektioner, inklusive enfärgade, melerade och randiga mönster.

Teknisk information

Hestra August terrassmarkis har en maxbredd på 7,0 meter och finns i flera olika armutfall, från 1,6 till 4,0 meter. Profilerna finns i grå, vit eller svart struktur. Manövrering kan vara antingen motoriserad eller med vev, och markisen har vindklass 2 enligt EN13561. Du kan även välja mellan en rak eller vågig kappa, och montering kan ske med hjälp av kombikonsol, väggkonsol eller flexibel monteringskonsol för snedtak.

Sunsafe-kund-referenser-34 Terrassmarkis
Sunsafe-kund-referenser-34 Terrassmarkis

Manövrering och kompletterande funktioner

Motoriserad eller manuell manövrering

Hestra August terrassmarkis kan manövreras på flera olika sätt. En motordriven terrassmarkis är standard och kan styras med fjärrkontroll eller smartphone. Du kan också välja att komplettera med helautomatik, som sol- och vindvakt. Ett klassiskt vevval finns också tillgängligt.

Vindklass 2: Vad innebär det?

Vindklass 2 innebär att Hestra August terrassmarkis klarar vindhastigheter på cirka 8 m/s. Detta gör den lämplig för användning i måttligt blåsiga förhållanden och ger dig trygghet när du installerar den på din uteplats.

Markisduksval Terrassmarkis

Välj markisduk från ledande tillverkare

Hestra August terrassmarkis erbjuder markisdukar från välkända tillverkare som Dickson och Sandatex. Detta garanterar hög kvalitet och hållbarhet samt ger dig ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan. Vi rekommenderar alltid vävar från Dickson när du köper markiser från oss på Sunsafe

Komplettera din Hestra August terrassmarkis

För att ytterligare förbättra din utomhusupplevelse och skapa en skräddarsydd lösning för din uteplats, kan du komplettera din Hestra August terrassmarkis med några av följande tillval:

Solautomatik

Med solautomatik kan din Hestra August terrassmarkis automatiskt justeras efter solens styrka och vinkel. Detta innebär att den öppnas när solen är stark och stängs när den är molnigt, vilket gör att du alltid har optimalt skydd och komfort. Dock rekommenderar vi inte detta på större terrassmarkiser.

Appstyrning

Med appstyrning kan du styra din Hestra August terrassmarkis direkt från din smartphone eller surfplatta. Det gör det enkelt att öppna och stänga markisen oavsett var du befinner dig, samt justera inställningarna för att anpassa markisen efter dina specifika behov.

Frontrullgardin

En frontrullgardin är ett praktiskt och stilfullt tillval till din Hestra August terrassmarkis. Den erbjuder extra skydd och avskildhet och kan enkelt rullas upp eller ned beroende på hur mycket solskydd eller insynsskydd du önskar.

Stödben till terrassmarkis

Stödben kan läggas till din Hestra August terrassmarkis för att ge ytterligare stabilitet och säkerhet, särskilt i områden med högre vindhastigheter. Stödbenen hjälper till att fördela belastningen jämnt och ökar markisens livslängd.

Sunsafe-kund-referenser-33 Terrassmarkis
Sunsafe-kund-referenser-33 Terrassmarkis

Slutsats om Terrassmarkis August

Hestra August terrassmarkis är en utmärkt investering för den som söker en mångsidig, stilfull och praktisk lösning för sin uteplats. Med sin generösa maxbredd på 7 meter, motoriserad manövrering som standard och en mängd olika färgalternativ och tillval, är Hestra August det självklara valet för den som vill förvandla sin altan eller balkong till en inbjudande och skyddad oas. Skaffa din Hestra August terrassmarkis idag och upplev skillnaden själv.

Senaste nyheter