Terrassmarkis Ragnar: Elegans och Funktion

När solen skiner och värmen stiger, är det få saker som slår känslan av att koppla av under en skuggande terrassmarkis. Terrassmarkis Ragnar står ut som en ledare inom denna kategori, kombinerar stil med funktion för att ge den ultimata uteplatsupplevelsen.
Hestra Ragnar terrassmarkis
Hestra Ragnar terrassmarkis

Vad Gör Terrassmarkis Ragnar Så Speciell?

Terrassmarkis Ragnar är inte bara en vanlig markis. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till ett förstahandsval för många husägare. Här är några anledningar till varför:

Stilren Design med Måttbeställda Detaljer

Terrassmarkis Ragnar är inte bara en terrassmarkis; den är en kombination av estetik och precision. Med möjligheten att måttbeställa på centimeternivå, kan du vara säker på att få en markis som passar perfekt till din uteplats eller balkong. Dess standardprofiler kommer i eleganta finishar som naturanodiserade, vita eller svartlackade, vilket ger dig friheten att välja en design som kompletterar din fastighets estetik.

Vad som verkligen gör Ragnar unik är dess semikassett-design. Väven är helt inkapslad inom kassetten, vilket inte bara skyddar den från väder och vind, men också ger ett slående och snyggt intryck. När markisen är infälld, smälter den sömlöst in i sin omgivning, vilket gör den till ett smycke på fasaden.

Sunsafe referens 3 Sunsafe https://sunsafe.se/terrassmarkis-ragnar-elegans-och-funktion/

Optimalt terrassmarkis med Dickson Vävar

Terrassmarkis Ragnar, med sina högkvalitativa vävar från Dickson, erbjuder ett oslagbart skydd mot solens skadliga strålar. Här är några av de framstående egenskaperna hos Dickson vävar:

  • Skydd: Dicksons tyger blockerar upp till 95% av bländning och värme. De håller din inomhusmiljö sval och, beroende på färg, blockerar mellan 90% och 100% av UV-strålningen. Detta innebär att du kan njuta fullt ut av din altan samtidigt som du förblir skyddad. Källa
  • Motståndskraft: Det spinnfärgade akrylgarnet i Dicksons vävar är motståndskraftiga mot yttre påverkan som regn, påväxt och UV-strålning. Tack vare att de är spinnfärgade behåller vävarna sin färg mycket länge. Dicksons behandlingar ger vävarna en vattenavvisande yta, vilket innebär att vattnet inte tränger in i tyget. Ytan är även smutsavisande, vilket förhindrar påväxt av mögel.
  • Hållbarhet: Dickson garanterar markisvävarnas hållbarhet i upp till 10 år. Tack vare tillverkningsprocessen och spinnfärgningen behåller Dickson vävar sin form och färg över tid.
  • Hälsomärkning: Dicksons Orchestra markisväv testas och godkänns av OEKO-TEX standard 100, vilket är en världsomfattande hälsomärkning för textila råvaror och slutprodukter. Märkningen garanterar att den färdiga produkten inte orsakar allergiska besvär eller andra hälsoproblem.

För mer detaljerad information om designalternativen för Dickson vävar, besök här.

Lång Livslängd

Tack vare dess robusta konstruktion och högkvalitativa material, kommer Ragnar att vara en del av din uteplats i många år framöver.

Hestra Ragnar terrassmarkis
Hestra Ragnar terrassmarkis

Installation och Användning med Sunsafe

Att välja rätt markis är bara halva upplevelsen. På Sunsafe förstår vi vikten av en korrekt installation för att säkerställa att din markis fungerar optimalt och varar länge. Därför erbjuder vi inte bara högkvalitativa markiser som Terrassmarkis Ragnar, utan även professionellt montage för att ge dig en sömlös upplevelse från början till slut.

Enkel Installation med Sunsafe Montage

Med Sunsafe behöver du inte oroa dig för besväret med att installera din nya markis. Vårt team av erfarna montörer kommer att hantera allt från uppmätning till installation, och se till att din markis är perfekt monterad och redo att användas. Följ den medföljande installationsguiden för en överblick, men lita på att våra experter kommer att göra allt arbete åt dig. Om du stöter på några problem eller har frågor, finns vårt team alltid redo att hjälpa.

Mångsidiga Manövreringsalternativ med Somfy Motor

Terrassmarkis Ragnar erbjuder inte bara en elegant design och optimalt solskydd, utan också toppmodern manövreringsteknik. Tack vare samarbetet med Somfy, en ledande aktör inom motoriserade lösningar, kan du njuta av följande fördelar:

  • Motoriserad Drift: En motoriserad terrassmarkis från Somfy förvandlar din altan till ett bekvämt extrarum som du alltid kan njuta av. Med fjärrstyrning kan du enkelt styra markisen från din smartphone, vilket ger dig full kontroll över ditt utomhusutrymme, oavsett var du befinner dig.
  • Automatisk Respons: Somfys motoriserade markiser kan kopplas till sol- och vindsensorer, vilket gör att de automatiskt kan justera sig baserat på väderförhållandena. Detta säkerställer att din terrass alltid är skyddad, både under de varmaste dagtidstimmar och under långa sommarkvällar.
  • Lång Livslängd och Kvalitet: Somfys produkter är konstruerade i Frankrike och garanterar optimal kvalitet, funktion och livslängd. Med en Somfy-motor i din Terrassmarkis Ragnar kan du vara säker på att du får en produkt som håller länge och fungerar felfritt.
  • Professionellt Montage av Sunsafe: Förutom att erbjuda toppmoderna motoriserade lösningar, erbjuder vi på Sunsafe även professionellt montage av din Terrassmarkis Ragnar. Vårt team av experter kommer att se till att din markis är korrekt installerad och integrerad med Somfys motoriserade system för bästa möjliga användarupplevelse.

Skötsel och Underhåll

Regelbunden rengöring och underhåll säkerställer att din markis förblir i toppskick. Följ de rekommenderade riktlinjerna för bästa resultat.

Förvandla Din Uteplats med Terrassmarkis Ragnar

Att välja rätt markis kan göra underverk för din uteplats. Med Terrassmarkis Ragnar får du inte bara ett funktionellt solskydd, utan också ett estetiskt tillskott som höjer din uteplats till nästa nivå.

Terrassmarkis Ragnar är mer än bara en markis. Det är en investering i komfort, stil och kvalitet. Om du letar efter det bästa sättet att njuta av din uteplats, oavsett väder, är Ragnar det självklara valet.

Kontakta Oss Nu för Din Terrassmarkis Ragnar!

Tekniska detaljer om Ragnar

Maxbredd: 7 m.
Armutfall: 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0 m.
Profiler: Naturanodiserad, vit eller svart struktur.
Manövrering: Motoriserad eller vev.
Vindklass: 2 enligt EN13659.
Kappa: Ej standard.
Montering: Vägg,- takkonsol eller flexibel monteringskonsol för snedtak.

Senaste nyheter