SWK ZIP – Framtidens Zip Screen-väv för Ditt Hem

Utforska världen av Zip Screen-vävar, en innovativ lösning som kombinerar stil, komfort och hållbarhet. Denna artikel presenterar fördelarna och egenskaperna hos SWK ZIP, en toppmodern screenväv perfekt för moderna hem och arbetsplatser.
Dickson SWK ZIP Screenväv antracitgrå
Dickson SWK ZIP Screenväv antracitgrå

Innovativ Design och Hållbarhet

SWK ZIP screenväv representerar en banbrytande innovation inom textilteknologi. Dess mikroperforerade struktur kombinerar Rachel Trameur-vävteknik med en avancerad bindningsteknik, vilket ger exceptionell dimensionell stabilitet och rivbeständighet. Dess lättvikt och tunna profil gör den idealisk för både stora panoramafönster och som sidogardiner för pergola, samtidigt som den bibehåller en robust och hållbar konstruktion.

Boendekomfort och Energieffektivitet

Temperaturreglering och Bländningsskydd

SWK ZIP bidrar till ökad boendekomfort genom att reglera inomhustemperaturen och ge ett effektivt bländningsskydd, samtidigt som den tillåter det naturliga ljuset att filtreras in. Med en öppningsgrad på 4 % blir ljusnivån behaglig, samtidigt som väven skyddar mot insyn och bidrar till ett ökat insynsskydd.

Sänkt Energikonsumtion

Under sommarmånaderna blockerar SWK ZIP upp till 96 % av värmen och kan sänka inomhustemperaturen med upp till 7 °C. På vintern agerar den som ett skyddande hölje, vilket bidrar till att bevara värmen inomhus. Dessa egenskaper leder till minskade kostnader för uppvärmning och luftkonditionering, vilket gynnar både miljön och plånboken.

Hållbarhet och Lättskött Material

Den mikroperforerade strukturen i SWK ZIP har utvecklats för långvarig användning och uppvisar en högklassig rivbeständighet. Dess utmärkta väderbeständighet i kombination med en imponerande dimensionell stabilitet gör att väven behåller sin ursprungliga form genom hela sin livslängd. Väven är även känd för sin utmärkta färgbeständighet och lättskötthet, vilket bevarar dess estetik över tid.


Video Presentation

Ta en närmare titt på SWK ZIP screenväven i vår detaljerade video som visar dess unika egenskaper och användningsområden.

Är du intresserad av att förvandla ditt hem med SWK ZIP? Kontakta oss idag för mer information och personlig rådgivning!

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern