Ring till oss 011-160 800

Tips och Råd

Nyheter

Helioscreen-serge-3-de_nekker_2_-_hennie_raaymakers-1

Helioscreen – En ledande aktör inom solskyddstextilier

Helioscreen är en ledande aktör inom solskyddstextilier, som erbjuder högkvalitativa produkter för att förbättra inomhusmiljöer och energieffektivitet. I denna artikel utforskar vi företaget och deras Serge 3% kollektion, som används i vår Otto vertikalmarkis, och hur dessa textilier bidrar till en komfortabel och energieffektiv lösning för solskydd.

Läs mer »

Soltis Veozip: Njut av skuggan och utsikten med Serge Ferraris nya väv

Soltis Veozip är den senaste innovationen inom zip-screen system, som nu levereras som standard på Hestras Vertikalmarkiser Otto. Väven är tillverkad av Serge Ferraris patenterade Canatex-garn med inblandning av hampafiber, vilket ger en unik transparens och ett naturligt textilt utseende. Soltis Veozip har hög UV-skyddsnivå, vindtålighet och enastående brandsäkerhet. Dessutom är väven miljövänlig och estetiskt tilltalande.

Läs mer »
Sunsafe-kund-referenser-35 Terrassmarkis

Terrassmarkis: Hestra August – den optimala lösningen för din uteplats

Hestra August terrassmarkis, den ultimata lösningen för din altan eller balkong. Lär dig om dess fantastiska funktioner, tekniska specifikationer och tillval som gör denna terrassmarkis till en överlägsen investering för ditt hem. Utforska vårt brett sortiment av färger, mönster och manövreringsalternativ för att hitta den perfekta Hestra August-markisen för dina behov. Skapa en inbjudande och skyddad utomhusmiljö för att njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar.

Läs mer »
Sunsafe-kund-referenser-06 Tage fönstermarkis

Hestra Tage Fönstermarkis: En Stilfull och Funktionell Lösning för ditt Hem

Ge ditt hem en elegant och praktisk uppgradering med Hestra Tage fönstermarkis! Anpassningsbar efter dina behov och utformad för att klara det skandinaviska klimatet, denna markis förvandlar inte bara ditt hem estetiskt, men skyddar också mot sol och vind. Utforska vårt utbud av färger och manövreringsalternativ för att hitta den perfekta lösningen för dig. Låt oss hjälpa dig att skapa en behagligare och mer attraktiv inomhusmiljö!

Läs mer »

Ziip-screen – den eleganta och högkvalitativa vertikalmarkisen

Ziip-screen är en högkvalitativ och elegant vertikalmarkis som passar perfekt till både moderna och klassiska hus. Tillverkad av Hestra Markis, en av de ledande tillverkarna av solskydd i Skandinavien, garanterar den högsta kvalitet och hållbarhet. Med sina sidostyrningar med zipfunktion, ljus- och väderbeständiga dukar och enkel manövrering med motor, är Ziip-screen det perfekta valet för att skapa en harmonisk inomhusmiljö samtidigt som utsikten bevaras och avskildhet garanteras.

Läs mer »

Fine Little Day x Sandatex – Ett ny designsamarbete

Fine Little Day och Sandatex har inlett ett designsamarbete där fokus ligger på mjukt grafiska rullgardiner för att sätta fönstret i centrum. Konstnären Isis Maakestad har skapat fyra mönster med inspiration från växtriket som har en handgjord känsla med grafisk renhet. Kollektionen är skandinaviskt uttryckt med hög konstnärlig kvalitet och är miljövänlig. Samarbetet har varit en spännande resa där designern har tagit hänsyn till ljusets påverkan på mönstren och funderat på hur man bäst uppnår den autentiska textila känslan. Resultatet är en kollektion som passar lika bra i stugan på landet som i lägenheten i stan.

Läs mer »
Elme fönster monterat i kök

Elme Fönster – Hög kvalitet och expertis från Småland

Elme Fönster är ett svensktillverkat fönstermärke som erbjuder hög kvalitet och expertis från Småland. Alla fönster tillverkas på fabriken i Strömsnäsbruk och är utvecklade och anpassade för det nordiska klimatet. Företagets aluminiumbeklädda träfönster är energisnåla och har lågt U-värde, vilket gör dem både miljövänliga och kostnadseffektiva. Elme Fönster har över 30 års erfarenhet av fönstertillverkning och en stark vision om att skapa fönster av högsta kvalitet som håller länge.

Läs mer »
Helglasad altandörr med fastafönster brevid

Altandörrar – skapa en smidig ingång till din trädgård

Altandörrar är en stilren och praktisk lösning för att skapa en smidig ingång till din trädgård eller uteplats. De fungerar som en fönsterdörr som öppnas och stängs på samma sätt som en ytterdörr och är utrustade med flera låspunkter som ger en hög grad av säkerhet och skydd mot inbrott. Hos Elme Fönster erbjuder vi altandörrar med högkvalitativ design och anpassningsmöjligheter för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem. Välj altandörrar för en smidig och stilren ingång till din trädgård eller uteplats.

Läs mer »
Sunsafe monterar fast fönster

Fasta fönster – stilrena och energieffektiva fönsterlösningar

Fasta fönster är en stilren och enkel typ av fönster som är idealiska för stora panoramafönster och andra stora fönsteröppningar. De är fast monterade och kan inte öppnas, vilket gör dem lätta att underhålla och energieffektiva. Hos Elme Fönster erbjuder vi fasta fönster i olika storlekar och former, och kan anpassa dem efter dina specifika önskemål och behov. Välj fasta fönster för en stilren och modern look i ditt hem.

Läs mer »

Vridfönster – Moderna och funktionella fönster för ditt hem

Vridfönster är en populär typ av fönster som är lätta att använda och underhålla. De är utrustade med vridbeslag som gör det enkelt att öppna och stänga fönstret, och de kan också anpassas med glasdelande poster för olika utseenden. Vridfönster är energieffektiva och isolerande, vilket gör dem till ett klokt val för dig som vill spara på energikostnaderna. Hos Elme Fönster erbjuder vi vridfönster med högsta kvalitet och moderna aluminiumbeklädda ytor för extra hållbarhet och stil.

Läs mer »

Byta fönster – spara pengar och imponera på grannarna

Sammanfattningsvis kan bytet av fönster ge flera fördelar som kan påverka din livskvalitet och din plånbok. Det kan minska dina energikostnader, öka din komfort och trivsel, öka mängden naturligt ljus som kommer in i ditt hem och öka fastighetsvärdet. Att välja att uppgradera dina fönster är ett långsiktigt beslut som kan betala sig själv över tid och förbättra din livsmiljö.

Läs mer »

Video

Kataloger

Ladda ned våra entrédörr, garageport, staket, markis och solskydd kataloger.