Hestra Greta Plisségardiner: Stilrent Solskydd och Insynsskydd

Hestra Greta plisségardiner erbjuder ett stilrent och funktionellt solskydd som passar alla fönster. Utforska vårt breda sortiment av vävar och designval, anpassade för både insynsskydd och mörkläggning. Välj mellan klassisk lina, handtag eller motoriserad styrning för att passa din livsstil.
Hestra-greta-plisse-gardin-06
Hestra-greta-plisse-gardin-06

Ett tidlöst solskydd

Hestra Greta plisségardiner är det perfekta valet för ett elegant och funktionellt solskydd. Med sin veckade väv i 20 eller 32 millimeters veck, skapar de en spännande och böljande effekt som förvandlar dina fönster. Dessa gardiner kombinerar modern design med hög funktionalitet och ger ett stilrent intryck i alla rum.

Passar nästan alla fönster

Dessa plisségardiner är otroligt flexibla och kan anpassas till nästan alla typer av fönster, inklusive sneda, höga, låga och takfönster. Modellen kan justeras uppifrån och ner eller nerifrån och upp för att ge önskat sol- eller insynsskydd. Detta gör dem idealiska för både privata hem och kontor där ljus- och insynskontroll är viktig.

Regleras på flera sätt

Hestra Greta plisségardiner kan regleras med klassisk lina, ett nätt handtag, eller motoriseras för styrning med fjärrkontroll eller app. Välj det som passar din livsstil bäst och njut av maximal bekvämlighet. Motoriserade gardiner är särskilt användbara i svåråtkomliga fönster eller för att skapa en modern och bekväm boendemiljö.

Manövrering och Specialformer

Hestra Greta erbjuder flera olika manövreringsmetoder:

 • AO-10: Frihängande med vägg- eller takfäste.
 • BB-24: Väven kan placeras varsomhelst med hjälp av spända linor.
 • BB-10: Kombination av BB-24 och AO-10.
 • Motor AE-10: Batteridriven motor som laddas en gång per år.

Förutom dessa standardformer kan Hestra Greta även anpassas till unika fönsterformer som solfjäder, halvmåne eller andra specialformer, vilket gör dem perfekta för kreativa och skräddarsydda lösningar i ditt hem.

Vävar och Designval

Hestra Greta plisségardiner erbjuder inte bara funktionellt solskydd utan också estetisk mångsidighet för ditt hem. Våra vävar är noggrant utvalda för att kombinera högsta kvalitet med stilren skandinavisk design. Vi erbjuder ett brett spektrum av färger och material för att passa alla inredningsstilar och behov:

 • Vitt, Ljust & Natur: Noga utvalda kombinationer av vävar i finstämda nyanser och strukturer. Denna harmoni återspeglar en sval och skandinavisk känsla som ger en lugn och fräsch atmosfär i ditt hem.
 • Beige, Grått & Dova Pasteller: En balanserad palett av enfärgade och dämpade nyanser tillsammans med behagliga och lugna mönster. Perfekt för en inredning som speglar färg på ett mjukt och välkomnande vis.
 • Blått, Svart & Mörkläggande: Härliga mörka och mustiga nyanser i kombination med modern mönsterdesign. Dessa vävar bidrar till ett djup och ett exklusivt uttryck, vilket passar utmärkt i rum där du vill skapa en dramatisk och sofistikerad stämning.

Rengöring

För att hålla dina Hestra Greta plisségardiner i bästa skick, följ dessa rengöringsinstruktioner:

 1. Tvättning: Tvätta gardinen i en mild tvättmedelslösning vid cirka 30°C. Skölj ordentligt, tryck ihop textilen och pressa ut vattnet. Gardinen ska inte droppa vatten. Häng upp den fuktig och håll stängd under torkning. Öppna och stäng gardinen flera gånger under torkningen för att förhindra att vecken klibbar ihop.
 2. Viktigt: Använd inte strykjärn.

För motoriserade eller vevmanövrerade gardiner, se till att de mekaniska delarna inte utsätts för tvättmedel eller vatten. OBS! Dessa tvättråd gäller ej metalliserade textilier och ytbehandlade mörkläggningsgardiner.

Mörkläggning

Hestra Greta är inte det bästa alternativet för fullständig mörkläggning på grund av de små utstansade hålen för snörena, som släpper igenom lite ljus. Dock finns det mörkläggande vävar att välja, som kan minska ljusinsläppet avsevärt. För optimal mörkläggning rekommenderar vi Hestra Ingrid med dubbelväv. Plisségardinerna är dock utmärkta för insynsskydd och solavskärmning, då de diffuserar ljuset på ett behagligt sätt.

Teknisk Information

 • Maxbredd: 2.4 m.
 • Minsta bredd: 15 cm.
 • Maxhöjd: 3.0 m.
 • Profiler: Vit-, svart- eller grålackad.
 • Montering: Tak eller vägg.
 • Manövrering: Lina, handtag eller motoriserad.

För mer information och för att diskutera dina specifika behov, kontakta oss via vår kontakt sida.

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern