Hestra Lilly Lamellgardin – Ett Mästerverk av Hantverk och Funktion

Upptäck Hestra Lilly lamellgardiner, en perfekt kombination av stil och funktion. Med skräddarsydd precision och mångsidig användning, är dessa gardiner det ultimata solskyddet för både stora och sneda fönster.
Hestra-lilly-lamellgardin-web-11
Hestra-lilly-lamellgardin-web-11

Hestra Lilly lamellgardiner är resultatet av ett välgjort hantverk och noggrann precision. Med måttbeställda skenor och exakt antal lameller erbjuder Lilly en skräddarsydd lösning för solskydd, perfekt för både stora fönsterpartier och sneda fönster som sträcker sig ända upp till nocken. Oavsett fönstertyp ger Lilly ett utmärkt solskydd med en precision på millimeternivå. Lamellgardiner är också en utmärkt lösning för sneda och lutande fönster tack vare deras flexibla konstruktion, som möjliggör anpassning efter unika fönsterformer.

Lutande Lamellgardin

Lamellgardiner är en idealisk lösning för sneda och lutande fönster. Tack vare deras flexibla design kan lamellerna justeras för att passa fönstrets unika lutning, vilket ger ett effektivt solskydd och bibehåller enhetlig estetik. De måttbeställda skenorna och de justerbara lamellerna möjliggör skräddarsydda installationer som ser till att varje millimeter utnyttjas, vilket garanterar optimal funktion och utseende.

Flexibilitet och Exklusiv Design

Lamellgardinen är uppbyggd av lameller som är antingen 89 mm eller 127 mm breda. Dessa lameller rör sig smidigt på en skena och kan vinklas för att justera ljusinsläppet och insynen efter önskemål. Du kan välja mellan att manövrera gardinen med en kulkedja, dragstav eller via en motoriserad skena som styrs med fjärrkontroll eller smartphone. För ännu mer komfort kan du komplettera med helautomatik som solvakt. Tack vare denna flexibilitet kan lamellgardiner också användas effektivt som rumsavdelare, vilket skapar separata områden i ett rum samtidigt som ljus och ventilation bibehålls.

Ett Brett Urval av Lamellgardin Vävar

Hestra Lilly erbjuder ett stort urval av vävar, från mörkläggande till screenvävar som bevarar utsikten. För extra effektivitet finns även tekniska vävar med metalliserad baksida. Profiler och detaljer finns i svart, vitt och grått för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt rum. Med sin skräddarsydda precision och mångsidighet är Hestra Lilly det perfekta valet för både funktionellt solskydd och stilfull design. I uterum är lamellgardiner idealiska eftersom de erbjuder både skugga och insynsskydd samtidigt som de tillåter justerbart ljusinsläpp, vilket hjälper till att hålla temperaturen nere på varma dagar och skapa en behaglig miljö.

Vad är en Lamellgardin?

En lamellgardin består av vertikala lameller som hänger från en skena och kan vinklas för att reglera ljusinsläpp och insyn. Lamellerna kan vara tillverkade av olika material såsom tyg, plast eller metall och kommer i olika bredder. De kan enkelt öppnas eller stängas för att kontrollera mängden ljus som släpps in i rummet, vilket gör dem till en mångsidig lösning för olika typer av utrymmen.

Anpassningsbar Manövrering

Manövreringen av Hestra Lilly kan anpassas efter dina behov. Standardalternativen inkluderar kulkedja och dragstav, medan den motoriserade skenan erbjuder en modern och bekväm lösning. Gardinen kan öppnas från mitten eller från valfri sida, beroende på vad som passar ditt rum bäst. Detta gör Hestra Lilly till ett flexibelt val som enkelt kan anpassas till olika utrymmen och behov.

Enkel Installation och Underhåll

Hestra Lilly lamellgardiner är utformade för enkel installation med en monteringsskena som fästs med clips, vilket möjliggör snabb och problemfri montering. Dessutom är lamellgardinerna lätta att rengöra och underhålla. De flesta lameller kan enkelt torkas av med en fuktig trasa, vilket gör dem till ett praktiskt val för hushåll med barn eller husdjur.

Mångsidig Användning och Användningsområden

Lamellgardiner erbjuder en mängd olika användningsområden. Förutom att fungera som effektiva fönsterbeklädnader kan de också användas som rumsavdelare i öppna planlösningar, vilket skapar separata områden utan att bygga fasta väggar. I kontorsmiljöer är de populära för att skapa privata arbetsutrymmen samtidigt som de bibehåller en öppen känsla. I uterum erbjuder de ett effektivt sätt att kontrollera ljus och temperatur, vilket gör rummet mer användbart under olika väderförhållanden.

Sandatex Lamellväv

Sandatex erbjuder ett brett sortiment av lamellvävar som ger liv åt stora, generösa fönsterpartier. Dessa vävar är lätta att reglera för ljusinsläpp och insynsskydd, vilket gör dem både praktiska och estetiskt tilltalande.

Erfarenheter från Monteringar av Lilly

Installation av Hestra Lilly lamellgardiner har visat sig vara enkel och effektiv. Kunder uppskattar den enkla monteringen med clips och förbättrad funktionalitet och design som gardinerna tillför deras rum. Med hjälp av den praktiska monteringsskenan kan gardinerna snabbt och problemfritt installeras, vilket ger ett estetiskt tilltalande och funktionellt resultat.

Teknisk Information Hestra Lilly

  • Maxbredd: 6.8 m
  • Maxhöjd: 4.0 m
  • Profiler: Vit, svart eller naturanodiserad
  • Manövrering: Kulkedja, dragstav eller motoriserad
  • Montering: Tak eller vägg med clips
  • Öppningsalternativ: Höger- eller vänsterställd öppning, alternativt mittöppning

Hestra Markis erbjuder högkvalitativa och flexibla solskyddsprodukter sedan 1948. Företaget drivs nu av tredje generationen och har ständigt utvecklat sina produkter för att möta marknadens krav på design, funktion och hållbarhet.


För mer information och personlig rådgivning, kontakta oss.

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern