Hestra Ingrid – Optimal Inomhuskomfort och Flexibilitet

Hestra Ingrid Duette gardin erbjuder ett oöverträffat sol- och insynsskydd med avancerad mörkläggning och flexibel montering. Upptäck hur denna gardin kan förbättra ditt hemklimat.
Hestra-ingrid-duette-gardin-05
Hestra-ingrid-duette-gardin-05

När det kommer till invändigt solskydd och isolering, är Hestra Ingrid det självklara valet. Med sina unika cellvävar erbjuder denna gardin en isolerande effekt året om, vilket bidrar till att hålla kylan ute på vintern och värmen ute på sommaren. Detta förbättrar inte bara inomhusklimatet utan kan också bidra till att sänka energikostnaderna.

Hestra Ingrid Passar Nästan Alla Fönster

Hestra Ingrid är designad för att passa nästan alla typer av fönster, oavsett om de är sneda, höga, låga eller till och med takfönster. Den flexibla konstruktionen gör det enkelt att anpassa gardinen till olika fönsterformer och storlekar. För dem som vill ha full kontroll över insynen och ljusinsläppet, finns det modeller som är spända på linor, vilket gör det möjligt att justera väven uppifrån och ner eller nerifrån och upp. Detta gör att du kan placera väven precis i den höjd som behövs för optimalt sol- och insynsskydd.

Hestra-ingrid-duette-gardin-06
Hestra ingrid duette gardin modell: BB-24

Välj Mellan Olika Duette Vävar

Hestra Ingrid erbjuder en mängd olika vävalternativ för att passa alla smaker och behov. Du kan välja mellan skira vävar med linnestruktur för ett mjukt och elegant utseende, klassisk vit väv för en tidlös look, eller mörkläggande väv för fullständig mörkläggning. Den mörkläggande väven tillsammans med modellen Lightblock ger duettgardinen förmågan att skapa total mörkläggning, vilket är idealiskt för sovrum där du vill ha full kontroll över ljusinsläppet. Dessutom är vävarna lätta att sköta, slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts, vilket gör dem praktiska och hållbara i längden.

Hestra Ingrid Mörkläggnings Duette

För effektiv mörkläggning använder vi Duette-väv med en aluminiumfolie mellan lagren. Denna konstruktion maximerar gardinens förmåga att blockera ljus och skapa en mörk och behaglig miljö. Dock kan det uppstå en liten springa på sidorna där ljus kan tränga igenom, eftersom gardinen behöver undvika att ta i och göra märken på sidorna. För att minimera ljusspringan rekommenderar vi att montera extra lister, som finns tillgängliga i både L- och U-form. För en ännu mer avancerad lösning erbjuder vi alternativet Lightblock, som använder en T-list i mitten av väven för att eliminera ljusspringor helt och hållet, vilket ger total mörkläggning och är perfekt för exempelvis sovrum där fullständig mörker önskas.

Manövrering och Specialformer

Hestra Ingrid erbjuder flera olika manövreringsmetoder för att passa olika behov och preferenser. De vanligaste manövreringsmetoderna är:

 • AO-10: Frihängande med vägg- eller takfäste.
 • BB-24: Väven kan placeras varsomhelst med hjälp av spända linor på sidorna, främst använd för insynsskydd.
 • BB-10: En kombination av BB-24 och AO-10, där spända sidolinor används men gardinen är fastmonterad i toppen.
 • Motor AE-10: Batteridriven motor där batteriet är placerat bakom duetten. Vid daglig användning behöver batteriet bara laddas en gång per år.
Hestra-ingrid-duette-gardin-09
Hestra ingrid duette gardin specialform

Förutom de standardformer som nämnts, kan Hestra Ingrid även anpassas till andra former som solfjäder, halvmåne eller andra udda fönsterformer. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få reda på om det är möjligt att installera i dina fönster.

Tekniska Specifikationer av Hestra Ingrid

 • Maxbredd: 4.4 m
 • Minsta bredd: 15 cm
 • Maxhöjd: 3.0 m
 • Profiler: Vit-, svart- eller grålackad
 • Montering: Tak eller vägg
 • Manövrering: Lina, handtag eller motoriserad

Regleras på Olika Sätt

Duettgardinen kan regleras på flera sätt för att passa dina preferenser och behov. Den kan styras med en klassisk lina, likt en persienn, eller med ett litet nätt handtag för enkel manuell justering. För dem som vill ha en mer bekväm och modern lösning är motorisering ett utmärkt alternativ. Med motoriserade gardiner kan solskyddet styras med hjälp av en fjärrkontroll eller genom appstyrning på din smartphone eller surfplatta. Detta gör det möjligt att justera gardinerna från var som helst i hemmet, vilket ger en lyxig och bekväm användarupplevelse.

Fördelar med Hestra Ingrid Duette Gardin

Hestra ingrid duette gardin 07 Sunsafe https://sunsafe.se/hestra-ingrid-optimal-inomhuskomfort-och-flexibilitet/
 1. Energibesparing: Genom att hålla kylan ute på vintern och värmen ute på sommaren kan du sänka dina energikostnader.
 2. Estetisk Tilltalande: Med ett brett utbud av vävalternativ kan du matcha gardinen med din inredning och skapa en elegant och harmonisk atmosfär.
 3. Flexibilitet: Passar nästan alla fönsterformer och kan anpassas till specialformer.
 4. Mörkläggning: Effektiv mörkläggning för sovrum och andra utrymmen där du vill kontrollera ljusinsläppet.
 5. Enkel Manövrering: Flera alternativ för manuell eller motoriserad reglering ger bekvämlighet och kontroll.

Kontakta Oss för Hestra Ingrid

Är du intresserad av att förbättra ditt inomhusklimat med Hestra Ingrid Duette gardiner? Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera dina specifika behov!

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern