Soltis Veozip: Njut av skuggan och utsikten med Serge Ferraris nya väv

Soltis Veozip är den senaste innovationen inom zip-screen system, som nu levereras som standard på Hestras Vertikalmarkiser Otto. Väven är tillverkad av Serge Ferraris patenterade Canatex-garn med inblandning av hampafiber, vilket ger en unik transparens och ett naturligt textilt utseende. Soltis Veozip har hög UV-skyddsnivå, vindtålighet och enastående brandsäkerhet. Dessutom är väven miljövänlig och estetiskt tilltalande.
#image_title

Soltis Veozip är den senaste innovationen inom zip-screen system, som nu levereras som standard på Hestras Vertikalmarkiser Otto. Den nya väven ger ett enastående skydd mot solen samtidigt som den bevarar utsikten. Soltis Veozip är tillverkad av Serge Ferraris patenterade Canatex-garn med inblandning av hampafiber, vilket ger en unik transparens och ett naturligt textilt utseende. Dessutom ger tekniken ett optimalt värmeskydd.

Fördelar med Soltis Veozip

Soltis Veozip har flera fördelar. Förutom det naturliga textila utseendet, blockerar väven upp till 96% av solens UV-strålar och ger utmärkt skydd mot skadliga solstrålar. Den transparanta konstruktionen gör det möjligt att se genom väven samtidigt som den skyddar mot vind.

Tekniska specifikationer

Soltis Veozip har en öppenhetsfaktor på 5%, vilket ger en utmärkt balans mellan skydd och synlighet. Väven finns i bredderna 290 cm och 320 cm, och väger 600 g/m² enligt testmetod EN ISO 2286-2. Tjockleken är 0,90 mm. Väven är tillverkad av polyestergarn med hög hållfasthet, vilket gör den extremt hållbar och vindtålig. Tack vare sin speciella vävstruktur och polyestergarn klarar Soltis Veozip konstanta spänningar och kraftig vind.

Fysiska egenskaper och brandsäkerhet

Soltis Veozip har en draghållfasthet på 250/170 daN/5 cm (varp/väft) enligt testmetod EN ISO 1421 och en rivhållfasthet på 25/25 daN enligt testmetod DIN 53.363. Väven uppfyller höga krav på brandsäkerhet och är certifierad enligt flera internationella standarder, inklusive M1/NFP 92-507, B1/DIN 4102-1, BS 7837, BS 5867, C UNO/UNI 91-77, Classe 1/EN 13773, Method 1/NFPA 701, CSFM T19, Class A/ASTM E84, och Euroclass B-s2 d0 enligt testmetod EN 13501-1.

Kvalitet och garanti

Soltis Veozip uppfyller ISO 9001-kvalitetsstandarden och levereras med flera certifikat och garantier, inklusive Greenguard, FDES, Eco Bau, Smart Yarn Technology och en 5-års garanti. Detta ger kunderna förtroende för att de har köpt en högkvalitativ produkt med enastående skydd och långvarig hållbarhet.

Varför välja Soltis Veozip

Soltis Veozip är det perfekta valet för alla som söker ett zip-screen system med enastående solskydd och bevarad utsikt. Med sin höga UV-skyddsnivå och vindtålighet, kommer du att kunna njuta av din utomhusmiljö utan att behöva oroa dig för solens skadliga strålar eller starka vindar. Du kan även känna dig trygg med att väven uppfyller höga krav på brandsäkerhet och miljövänlighet.

Soltis Veozip är också ett miljövänligt val. Väven är tillverkad av hampafiber, som är en förnybar resurs, och är certifierad enligt flera internationella standarder för miljö och hållbarhet. Dessutom minskar väven behovet av konstgjorda material i utomhusmiljön, vilket gör den till ett mer hållbart val för både miljön och konsumenterna.

Med sitt naturliga textila utseende är Soltis Veozip också ett estetiskt tilltalande val för din utomhusmiljö. Väven låter dig se ut genom ditt zip-screen system, vilket ger dig möjlighet att njuta av din utsikt samtidigt som du skyddar dig mot solen och vinden.

Sammanfattningsvis är Soltis Veozip det perfekta valet för alla som söker ett zip-screen system med enastående solskydd, vindtålighet och bevarad utsikt. Med dess patenterade Canatex-garn med inblandning av hampafiber och höga UV-skyddsnivå är det också ett miljövänligt val. Dessutom uppfyller väven höga krav på brandsäkerhet och kvalitet, vilket ger dig en långvarig och pålitlig lösning för din utomhusmiljö.

Vävar

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern