Altandörrar – skapa en smidig ingång till din trädgård

Altandörrar är en stilren och praktisk lösning för att skapa en smidig ingång till din trädgård eller uteplats. De fungerar som en fönsterdörr som öppnas och stängs på samma sätt som en ytterdörr och är utrustade med flera låspunkter som ger en hög grad av säkerhet och skydd mot inbrott. Hos Elme Fönster erbjuder vi altandörrar med högkvalitativ design och anpassningsmöjligheter för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem. Välj altandörrar för en smidig och stilren ingång till din trädgård eller uteplats.
Helglasad altandörr med fastafönster brevid
Helglasad altandörr med fastafönster brevid

Varför välja altandörrar?

Altandörrar är en praktisk och stilren lösning för att skapa en smidig ingång till din trädgård eller uteplats. De fungerar som en fönsterdörr som öppnas och stängs på samma sätt som en ytterdörr, vilket gör dem lätta att använda och anpassa efter dina behov.

En av fördelarna med altandörrar är att de ger en öppen och ljus känsla i ditt hem samtidigt som de erbjuder god isolering och ljudreduktion. De är också utrustade med flera låspunkter som ger en hög grad av säkerhet och skydd mot inbrott.

Smidig användning och anpassning

Altandörrar är utrustade med fallkolvsspanjoletter som öppnas med ett enkelt handgrepp och är förberett för cylinder invändigt. För att låsa fast dörren i öppet läge lyfter man bara handtaget uppåt. Hos Elme Fönster erbjuder vi altandörrar med starka gångjärn från ASSA med justeringsmöjligheter för att säkerställa en smidig och korrekt användning.

Vi kan anpassa altandörrar efter dina önskemål och krav för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem. Våra altandörrar är tillgängliga i olika storlekar och former för att passa dina behov och kan anpassas med olika glasalternativ för att ge den önskade stilen.

Stilren design och hög säkerhet

Våra altandörrar har en stilren och modern design som passar perfekt för att skapa en smidig ingång till din trädgård eller uteplats. De är tillverkade av högsta kvalitet och har flera låspunkter som ger en hög grad av säkerhet och skydd mot inbrott.

Välj Elme Fönster för högkvalitativa altandörrar

Altandörrar från Elme Fönster är tillverkade av högsta kvalitet och är ett utmärkt val för dig som söker en stilren och säker lösning för din trädgård eller uteplats. Vi kan anpassa våra altandörrar efter dina specifika önskemål och krav för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem. Välj Elme Fönster för högkvalitativa altandörrar som ger en smidig och stilren ingång till din utomhusmiljö.

Senaste nyheter