Sunsafe Öppnar Ny Butik Torsdag 20 Augusti

Vi har flyttat! Hitta oss på Fjärilsgatan 21, i samma hus som Coop och Blomsterlandet.​
Sunsafe designbutik öppnades Augusti 2020
Sunsafe designbutik öppnades Augusti 2020

Vi har flyttat! Hitta oss på Fjärilsgatan 21, i samma hus som Coop och Blomsterlandet.​ Välkommen till Sunsafe!

Efter mycket möda, har vi nu äntligen öppnat vår nya butik. Vi är riktigt nöjda med resultatet som blev enligt planeringen. Vi hamnade i lite tidsnöd. Vår granne Blomsterlandet planerade för nypremiär 1 vecka före vårt öppningsdatum, fick helt enkelt jobba in 1 vecka för att öppna samma dag som Blomsterlandet.

Öppningen blev mycket lyckad, ursäkta alla kunder som vi inte hann med den dagen, men nu finns vi på plats alla dagar i veckan, välkommen att hälsa på oss när du är i närheten.

Rivning

När vi fick tillträde till lokalen var det en massa rivningsarbete till att börja med. Vi fick ta bort allting och börja från början, både inspirerande och arbetsamt när vi började för att se vilka förutsättningar vi egentligt hade att arbeta med.

När rivningen var färdig, städade vi ur hela butiken, sen var det dags att börja bygga nytt.

Renovering

Uppbyggnaden började med att vi byggde nya innerväggar efter vår ritning, sprutmålade taket i svart färg, slipade golvet och planerade för mattläggning i delar av butiken, massor av logistik som skulle fungera, ljussättning, golvläggning, inredningen och allt annat.

När kassadisken monterades kände vi oss säkra första gången att öppnings datumet skulle hålla.

Kopia av IMG 20200710 094546183 scaled Sunsafe https://sunsafe.se/sunsafe-oppnar-nagonting-nytt-torsdag-20-augusti/

Öppning

Torsdagen den 20 Augusti öppnade vi Sunsafe design butik, en helt ny butik med inriktning på inspiration, service, kunskap och vänlighet. Massor av kunder kom och fikade, tittade och blev inspirerade, precis som vi vill att det ska vara.

Tack alla för en lyckad öppning, ett speciellt stort tack till våra leverantörer, som har stöttat oss på otroligt bra sätt.

Välkommen till Sunsafe

Välkommen till Sveriges enda designbutik för fönster, markiser, garageportar och ytterdörrar.

Vi har även kompletta lösningar till smides grindar & staket som självklart går att ansluta till smarta hem lösningar, enkelt och nästan lite lyxigt att komma hem med bilen och grinden automatiskt öppnar sig, det går även att ansluta våra garageportar till samma system.

Missa inte våra smarta myggdörrar och fönster, eleganta lösningar som måttanpassas.
Vi erbjuder rådgivning, hembesök, offerter och montage, allt förpackat i en unik miljö och med oslagbar service, det kallar vi en Solskensaffär.

Besök oss

besök ossFjärilsgatan 21 i Norrköping. Öppet måndag till fredag 11:00 – 18:00, lördag och söndag 11:00 – 15:00.

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski – en kombination av modern