Stor √∂ppningsfest i Link√∂ping ‚Äď V√§lkommen till Sunsafe!

Storslagen öppning i Linköping! Anslut dig till Sunsafe-familjen för tre dagar av festligheter, fantastiska erbjudanden och en unik shoppingupplevelse. Märk av datumen och bli en del av vår nya resa.
Sunsafe-öppnar-Linköping-21-september-bild-fran-utsidan
Sunsafe-öppnar-Linköping-21-september-bild-fran-utsidan

Det har varit m√•nader av f√∂rberedelser, planering och h√•rt arbete. √Ąntligen kan vi med gl√§dje meddela att Sunsafe ut√∂kar sina vingar med en ny lokal i Link√∂ping. Vi √§r redo att bjuda in er alla till v√•r stora √∂ppningsfest!

Första intrycket är allt

Från det ögonblick du kliver in genom våra dörrar kommer du att märka skillnaden. Sunsafe har alltid varit synonymt med kvalitet och service, och vår nya butik i Linköping är inget undantag. Varje hörn, varje produkt, varje detalj är noga utvald för att spegla vårt engagemang för excellens.

Välkommen till butiken för att se det färdiga resultatet, nedan hittar du lite bilder från uppbyggnaden av Sunsafe Linköping.

Fira med oss!

Mellan den 21:a och 23:e september kommer vi att fira vår ankomst till Linköping med en rad spännande evenemang. Mellan klockan 10 och 14 varje dag bjuder vi på läckra korvar från Charkbilen. Och oroa dig inte, det blir gott om fika för alla. (Kom i tid, vi hoppas att allt går åt, men först till kvarn gäller!)

Inte nog med det; våra vänner på Vedum kök & bad har också jubileumsdagar samtidigt. Det blir som en fest på hela gatan! En utmärkt tid att upptäcka vad båda butikerna har att erbjuda.

Torsdag 21/9-23Fredag 22/9-23Lördag 23/9-23
√Ėppet mellan 8:00-18:00√Ėppet mellan 8:00-18:00√Ėppet mellan 10:00-14:00
√Ėppettider f√∂r premi√§r√∂ppning.

Anslut till vår community

Missade du vårt evenemang? Oroa dig inte! Vi uppmuntrar er att följa oss på våra sociala medieplattformar där vi delar med oss av nyheter, erbjudanden och inspirerande bilder. Gå med i vår växande familj online och håll dig uppdaterad med allt som händer hos Sunsafe.

Vi ses snart!

Vi ser fram emot att välkomna er till vår nya butik i Linköping. Så markera datumen i din kalender och förbered dig på en fest som du inte vill missa. Tills dess, ta hand om dig och vi ses snart!


marvin sunsafe 2023 Sunsafe https://sunsafe.se/stor-oppningsfest-i-linkoping-valkommen-till-sunsafe/

Jag bjuder er alla till att upptäcka våra noggrant utvalda produkter. Passa på att ta del av våra unika öppningserbjudanden. Hjärtligt välkomna och stort tack för ert förtroende!.

Marvin Ljungqvist, VD

För fler frågor eller information, besök vår kontaktsida.

Senaste nyheter

Wisniowski alu banner
Upptäck Wisniowski Aluminiumstaket hos SunSafe

Välkommen till SunSafe, din pålitliga leverantör av Wisniowskis högkvalitativa aluminiumstaket och grindar. Upptäck fördelarna med att välja aluminiumstaket från Wisniowski Рen kombination av modern