Stor öppningsfest i Linköping – VĂ€lkommen till Sunsafe!

Storslagen öppning i Linköping! Anslut dig till Sunsafe-familjen för tre dagar av festligheter, fantastiska erbjudanden och en unik shoppingupplevelse. MÀrk av datumen och bli en del av vÄr nya resa.
Sunsafe-öppnar-Linköping-21-september-bild-fran-utsidan
Sunsafe-öppnar-Linköping-21-september-bild-fran-utsidan

Det har varit mĂ„nader av förberedelser, planering och hĂ„rt arbete. Äntligen kan vi med glĂ€dje meddela att Sunsafe utökar sina vingar med en ny lokal i Linköping. Vi Ă€r redo att bjuda in er alla till vĂ„r stora öppningsfest!

Första intrycket Àr allt

FrÄn det ögonblick du kliver in genom vÄra dörrar kommer du att mÀrka skillnaden. Sunsafe har alltid varit synonymt med kvalitet och service, och vÄr nya butik i Linköping Àr inget undantag. Varje hörn, varje produkt, varje detalj Àr noga utvald för att spegla vÄrt engagemang för excellens.

VÀlkommen till butiken för att se det fÀrdiga resultatet, nedan hittar du lite bilder frÄn uppbyggnaden av Sunsafe Linköping.

Fira med oss!

Mellan den 21:a och 23:e september kommer vi att fira vÄr ankomst till Linköping med en rad spÀnnande evenemang. Mellan klockan 10 och 14 varje dag bjuder vi pÄ lÀckra korvar frÄn Charkbilen. Och oroa dig inte, det blir gott om fika för alla. (Kom i tid, vi hoppas att allt gÄr Ät, men först till kvarn gÀller!)

Inte nog med det; vÄra vÀnner pÄ Vedum kök & bad har ocksÄ jubileumsdagar samtidigt. Det blir som en fest pÄ hela gatan! En utmÀrkt tid att upptÀcka vad bÄda butikerna har att erbjuda.

Torsdag 21/9-23Fredag 22/9-23Lördag 23/9-23
Öppet mellan 8:00-18:00Öppet mellan 8:00-18:00Öppet mellan 10:00-14:00
Öppettider för premiĂ€röppning.

Anslut till vÄr community

Missade du vÄrt evenemang? Oroa dig inte! Vi uppmuntrar er att följa oss pÄ vÄra sociala medieplattformar dÀr vi delar med oss av nyheter, erbjudanden och inspirerande bilder. GÄ med i vÄr vÀxande familj online och hÄll dig uppdaterad med allt som hÀnder hos Sunsafe.

Vi ses snart!

Vi ser fram emot att vÀlkomna er till vÄr nya butik i Linköping. SÄ markera datumen i din kalender och förbered dig pÄ en fest som du inte vill missa. Tills dess, ta hand om dig och vi ses snart!


Jag bjuder er alla till att upptÀcka vÄra noggrant utvalda produkter. Passa pÄ att ta del av vÄra unika öppningserbjudanden. HjÀrtligt vÀlkomna och stort tack för ert förtroende!.

Marvin Ljungqvist, VD

För fler frÄgor eller information, besök vÄr kontaktsida.

Senaste nyheter

Hestra Ragnar terrassmarkis
Terrassmarkis Ragnar: Elegans och Funktion

NÀr solen skiner och vÀrmen stiger, Àr det fÄ saker som slÄr kÀnslan av att koppla av under en skuggande terrassmarkis. Terrassmarkis Ragnar stÄr ut