Skridskofesten 2024: Sunsafe Stolt Sponsor av Isfesten för Hjärtebarn

Upplev glädjen och gemenskapen på Skridskofesten 2024, ett evenemang som förenar isglädje med stöd till Hjärtebarnsfonden, stolt sponsrat av Sunsafe.
Person åker skridskor
Person åker skridskor

Skridskofesten 2024 på Göta kanal är inte bara en unik möjlighet för långfärdsskridskoåkare och familjer att njuta av vinterns glädje, men också ett betydelsefullt evenemang som stödjer Hjärtebarnsfonden. Med ett hjärta stort för samhällsengagemang är Sunsafe stolt över att kunna presentera sig som en av huvudsponsorerna för detta välgörenhetsevenemang i Linköping.

En Isbelagd Fest för En God Sak

Arrangerat i samarbete med Vreta Kloster scoutkår, erbjuder Skridskofesten en sträcka längs den historiska Göta kanal som kan upplevas antingen på skridskor eller till fots. Denna familjevänliga aktivitet inte bara främjar hälsa och välmående bland deltagarna, utan ger också stöd till Hjärtebarnsfonden, en organisation dedikerad till att hjälpa barn med hjärtsjukdomar.

Sunsafe: Skyddar Mer än Bara Huden

Som en ledande aktör inom solskyddsprodukter, strävar Sunsafe inte bara efter att skydda din hud mot solens skadliga strålar utan också att bidra till samhället. Vårt engagemang för Skridskofesten 2024 speglar vårt bredare mål att främja en hälsosam livsstil och stödja viktiga välgörenhetsinitiativ.

En Dag Full av Aktiviteter och Gemenskap

Evenemanget, som äger rum den 18 februari, erbjuder en dag fylld med aktiviteter som sträcker sig från Malfors till det gamla båtmuseet vid Ljungs västra bro. För de som önskar en kortare sträcka, finns en vändpunkt vid Skarpåsen, komplett med förfriskningar och möjligheten att njuta av den vackra omgivningen.

Bli En Del Av Äventyret

Sunsafe inbjuder alla att delta i Skridskofesten 2024, oavsett om du är en erfaren skridskoåkare eller bara vill njuta av en dag utomhus för en god sak. Genom att delta, bidrar du inte bara till din egen hälsa och välmående, men du hjälper också Hjärtebarnsfonden i deras arbete för barn med hjärtsjukdomar.

Är du intresserad av att lära dig mer om hur du kan delta eller stödja Skridskofesten 2024 och Hjärtebarnsfonden? Besök Hjärtebarnsfonden och lämna din gåva, tack !

Uppdatering:

Detta evenemang, som lockade hundratals deltagare, bekräftar återigen vikten av samarbete och stöd från organisationer som Sunsafe, vilket gör det möjligt att fortsätta stötta viktiga orsaker som Hjärtebarnsfonden. Läs mer om denna inspirerande händelse på SVT Nyheter och Corren

Senaste nyheter