Omväxlande montagearbete, för den händige

Vi arbetar med försäljningen och montage av fönster, markiser, garageportar och entrédörrar, ett fritt och rörligt arbete där vi främst hjälper privatkunder som bor i villa. Vi gör färdiga lösningar, vilket innebär både plåt och snickeriarbete , ibland mindre gjutningsarbeten och förstås montering av våra produkter.

Normalt börjar vi kl 7 med genomgång av dagens arbetsuppgifter, sen åker vi till respektive arbetsplats för genomförande, vi uppskattar ett socialt beteende då vi har mycket kundkontakt.

En vanlig dag kan vara fönsterbyte, då river vi gamla fönster, monterar nya, återställer både på in och utsidan, en annan dag byter vi garageport, ungefär samma process och den tredje dagen kanske vi monterar nya markiser, ibland är det större arbeten, ex bostadsrättsföreningar som vill byta garageportar eller fönster, då är det samma uppgifter och arbetsplats under längre tid.

Du som söker tjänsten hos oss har en bakgrund och erfarenhet som montör helst inom samma område som vi arbetar, du är social, lätt för att arbeta i grupp, ibland arbetar vi på höga höjder, ibland tunga lyft som du hanterar utan problem.

Våra krav är:

  • svenska (flytande) i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande är:

  • Utökade B-behörighet (B96) alternativt E-behörighet (tungt släp)

Hos oss kommer du att trivas, här jobbar vi som lag, kanske är du vår nya montageledare, tjänsten är på heltid med fast månadslön.

Du söker tjänsten via mejl och anger följande:

  • utbildning/ erfarenhet
  • referenser
  • ålder/ bostadsort
  • nuvarande tjänst
  • kontaktuppgifter

(namn, telefon och mejladress)

Har du frågor eller vill söka tjänsten mejlar du till [email protected] men skynda dig, vi utvärderar löpande.
Vi har ingen möjlighet att svara i telefon eller ta emot oanmälda besök i butiken, då vi har fullt upp med våra kunder.


Sunsafe AB är ett expansivt företag som har funnits ca 10 år, vi startade som renodlat markisföretag, men har under åren utvecklat försäljning och montage till dagens nivå.
Vår marknadsposition är på en uppåtgående kurva, där vi allt oftare är med i budgivningen.

I samband med flytt till vår nya butik, där vi presenterar ett helt nytt koncept Sunsafe designbutik, är vår vision att växa med kraft dom närmaste åren.

Vi är idag 6 st som arbetar i företaget efter vår värdegrund ”professionalism–vänlighet–omtanke”.

Senaste nyheter