Hestra Markis välkomnar Maja – deras nya digitala producent

#image_title

Vi på Sunsafe i Norrköping som är stolta återförsäljare av Hestra Markis produkter, vill ta tillfället i akt och hälsa deras nyaste teammedlem, Maja, varmt välkommen. Hon ansluter sig till Hestra Markis som digital producent och kommer att fokusera på att skapa engagerande och inspirerande innehåll för kunder och samarbetspartners.

Majas huvudsakliga arbetsområden kommer att innefatta marknadsmaterial, manualer och inte minst sociala medier och Hestra Markis webbplats. Genom att arbeta tätt med sina kollegor kommer Maja att bidra till att företaget når ut till en bredare publik och skapar meningsfulla interaktioner med både nuvarande och potentiella kunder.

För att ge er en bättre bild av Maja och vad hon kommer att göra för Hestra Markis, har de förberett en kortfilm som ger lite mer information om hennes bakgrund och vad hon ser fram emot i sin nya roll. Klicka på länken nedan för att titta på filmen.

Vi på Sunsafe är övertygade om att Maja kommer att bli en ovärderlig tillgång för Hestra Markis och ser fram emot att se hur hon bidrar till deras fortsatta tillväxt och framgång på marknaden.

Varmt välkommen Maja! Vi ser fram emot att samarbeta med dig och Hestra Markis för att fortsätta erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och tjänster.

Hälsningar från vännerna på Sunsafe i Norrköping

Senaste nyheter