Garageportar

Sveriges nya moderna leverantör av garageportar med montage.

Vi på Sunsafe har mångårig erfarenhet av garageport försäljning och montage med specialkompetens av garageportar.

Efter vår satsning har vi nu full sorterat sortimentet av garageportar med tillbehör. Bra och funktionella garageportar, isolerade som oisolerade, med olika färger och paneler.

Behöver du hjälp med att byta din garageport? Ring eller besök oss så kommer vi hem till dig för rådgivning och måttagning.

Finns det olika isoleringsvärde på garageportar?

Ja, det finns både 40 mm och 60 mm på att välja på när det gäller takskjutportar, en 40 mm garageport har U-värde 1.2 och en 60 mm garageport har U-värde 0.7.

Hur lång tid tar det att byta garageport?

Ett byte av garageport tar normal rund 4-5 timmar, beror på om det sitter en gammal port som ska demonteras, kanske måste vi anpassa öppningen lite.

Vad kostar det att köpa en ny garageport?

Beror på vilken storlek och vilka tillbehör du väljer, men en standard port med motor kan vara 10.000 kr om du väljer att montera själv.

Får jag montera en ny garageport själv?

Det finns garageportar som passar bättre än andra om du ska montera själv. Om du inte har någon vana kan det vara bra att du frågar oss om tips.

Är alla garageportar CE-märkta?

Manuella garageportar CE-märks enligt byggproduktförordningen och uppfyller gällande standard
EN13241-1. Maskindrivna portar CE-märks enligt byggproduktförordningen, maskindirektivet, lågspänningsdirektivet och EMC-direktivet.

Paneler

Modern, klassisk eller rustik – beslutet är alltid en smaksak. Vi vet vilka portar som passar och hur de byggs in liksom hur gamla garageportar demonteras.

Vi säljer olika typer av paneler. Byggt av olika matrial, och i fritt val av storlek.

Porttyper

Det som skiljer takskjutportar, rullportar, vipportar och slagportar åt är öppningssätt, konstruktion och fyllnadsmaterial, som finns i portbladen.

Innan man bestämmer vilken port man ska välja, är det bra att veta förutsättningarna för just ert garage så ni får en port som passar era önskemål och behov.

Renovering

Vid renovering är sakkunnig rådgivning särskilt viktig. Du kommer att förvånas av hur enkelt vi byter ut en gammal garageport mot en ny och snygg. Det är inget problem.

Kataloger

Prime Wisniowski

Villaportar Wisniowski

Grindar & Staket Wisniowski

Bild galleri

Vi vet hur det kan vara att vara kund

Vi månar om våra kunder och vet hur det är att vara kund. Vi vill att våra kunder ska uppleva att det är enkelt och personligt att vara kund hos oss.

Vi ordnar det som är överenskommet i tid och att produkterna håller vad vi lovar, så kunden inte behöver lösa någonting själv efter avslutat arbete, det vet vi bygger kundnöjdhet och nöjda kunder kommer som bekant gärna tillbaka eller rekommenderar oss till andra. Det är viktigt för oss.

Kundservice, finansiering och garanti

Självklart omfattas både produkter och arbete av garantier, fullständiga garantivillkor lämnas i samband med offertförförandet.

Läsa mer om vår höga kundservice, finansieringslösningar och vilken garanti som gäller för våra dörrprodukter  här.

För tidsbokning, offert och rådgivning kontakta oss. Välkommen till Sunsafe!

Trygga köp

Kundservice, finansiering och garantier.

Monterad och klart

Montörer är specialutbildade inom vårt sortiment. Och vi gör allting färdigt på plats.

Referenser

Dina åsikter är viktiga för oss. Berätta vad du tycker.

Boka ett hembesök

Kontakta oss för mer priser och information, rådgivning och hembesök redan idag.