Garageportar


Garageport: Takskjutport med mellan panel

Garageport: Takskjutport med mellan panel

Sveriges nya moderna leverantör av garageportar med montage.

Vi på Sunsafe är en del av Garageport Center, med mångårig erfarenhet av garageportförsäljning och montage med specialkompentens av garageportar. Efter vår satsning har vi nu fullsorterat sortimentet av garageportar med tillbehör. Bra och funktionella garageportar, isolerade som oisolerade, med olika färger och paneler.

Behöver du hjälp med att byta din garageport, ring eller besök oss så kommer vi kostnadsfritt hem till dig för rådgivning och måttagning.


Portar som passar

Garageport: Takskjutport med hel panel

Garageport: Takskjutport med hel panel

Modern, klassisk eller rustik – beslutet är alltid en smaksak. Vi vet vilka portar som passar och hur de byggs in liksom hur gamla garageportar demonteras. Vid renovering är sakkunnig rådgivning särskilt viktig. Du kommer att förvånas av hur enkelt vi byter ut en gammal garageport mot en ny och snygg. Det är inget problem.


Vilken port ska vi välja?

Det som skiljer takskjutportar, rullportar, vipportar och slagportar åt är öppningssätt, konstruktion och fyllnadsmaterial, som finns i portbladen. Innan man bestämmer vilken port man ska välja, är det bra att veta förutsättningarna för just ert garage så ni får en port som passar era önskemål och behov.

sectional-door-render_01
Vipportar
Slagportar
Sidodorr
Takskjutportar
Vipportar
Slagportar
Sidodörrar

Paneler

V ribs
Sectional door with caisson impress
Panels without ribs
panels with low ribs
V-Panel
K-Panel
W-Panel
G-Panel

Varför köpa Garageporten hos oss?Garageport center

Vi är specialister på att hjälpa er med rådgivning om olika portars funktion och förutsättningar och säljer det du behöver. Vi gör kostnadsfria hembesök för att ta mått och få en uppfattning om ditt behov så vi kan ge dig den bästa lösningen. Vi tar enkelt fram rätt port till ert hem eller företag. Vi hjälper er med allt från val av port till garageportmontage. Besök oss gärna i Norrköping för att se garageportexempel.

Vi månar om våra kunder och vet hur det kan vara att vara kund. Vi vill att våra kunder ska uppleva att det är enkelt att vara kund hos oss. Att vi löser det som ska lösas och kan lösa allting i processen. Att arbetet blir utfört i tid, att helheten blir löst så kunden inte behöver lösa någonting själv efter avslutat arbete och att man kan lita på att det vi levererar är hållbart och problemfritt över tid, är viktigt för oss.

Självklart omfattar vår installation och vårt montagearbete liksom själva fönsterprodukterna av olika garanti. Läsa mer om vår höga kundservice och vilken garanti som gäller för våra garageportar här. För tidsbokning, offert och rådgivning kontakta oss.  Välkommen till Sunsafe!