Vinylmatta


DICKSON® GOLVBELÄGGNINGAR I VÄVD VINYL

Vinylmatta DICKSON® GOLVBELÄGGNINGAR I VÄVD VINYL

DICKSON® GOLVBELÄGGNINGAR I VÄVD VINYL

TEXTILKÄNSLAN HOS DENNA VINYLMATTA GER UNIKA EGENSKAPER

Vävda med revolutionerande fibrer kombinerar Dicksons golvbeläggningar vinylgolvets slitstyrka och enkla underhåll med textilgolvets estetik och behagliga textur.

Dessa vinylmattor utgör en verklig teknisk innovation som utvecklats för de mest krävande offentliga miljöer, så som hotell, kontor, varuhus och restauranger. Golvbeläggningarna från Dickson® är tåliga, bekväma, lättskötta och dekorativa.


Texture_vinylmatta_sunsafe


Be Different

Med inspiration från de manliga tweedtygerna är vinylmattan Be Different en serie med stark personlighet, där den unika vävstrukturen spelar med det omgivande ljuset och skapar nya och helt annorlunda atmosfärer.

  • Mått: 25 m x 2 m rolls
  • Tjocklek: 4 mm
  • Ljudisolerande: 18 dB

Be Smart

Tack vare tygets tvåtonsgarner tillför Be Smart-seriens tyger nya spännande rytmer i moderna inredningar.

  • Mått: 50×50cm tiles
  • Tjocklek: 3.7 mm
  • Vikt: 3.15 kg/sq. m.
  • Ljudisolerande: 17 dB

DICKSON® GOLVBELÄGGNINGAR I VÄVD VINYL

DICKSON® GOLVBELÄGGNINGAR I VÄVD VINYL


LÄTTSKÖTT

VINYLMATTA – EN UNIK SAMMANFOGNING FÖR EXTREMT HÅLLBARA OCH LÄTTSKÖTTA GOLV.

Trots att den vävda strukturen har en viss luftighet garanterar Dicksons exklusiva sammansättningsprocedur en absolut täthet gentemot vätskor, damm och smuts. Varpar och inslag är svetsförseglade och därefter värmemonterade på underlagret, vilket innebär att smutsen inte kan tränga in i fibrerna utan stannar på ytan.


De vävda golvbeläggningarna från Dickson® bevarar lokalens sanitära kvalitet. De är rötsäkra och antibakteriella och därmed okänsliga för dammkvalster, mögel och svampar. Den vattentäta ytan förenklar den hygieniska golvskötseln och förhindrar uppkomsten av kaffe-, vin-, godisfläckar med mera.Kontakt

Är du intresserad av denna produkt? Välkommen att kontakta oss på Sunsafe idag.