Tack för din förfrågan

Vi har mottagit din förfrågan och vill tacka för att du har tagit dig tid att kontakta oss. Vi kommer att granska din förfrågan noggrant och göra vårt bästa för att ge dig ett snabbt och korrekt svar.

Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar inom 24 timmar under arbetstid. Vänligen notera att våra arbetstider är måndag till fredag, 9:00 – 18:00. Om din förfrågan skickades utanför dessa tider kan det ta lite längre tid att få ett svar, men vi kommer att göra vårt bästa för att återkomma till dig så snart som möjligt.

Observera ibland kan våra svar hamna i skräppost mappen av misstag, rekommenderar vi att du kontrollerar den regelbundet speciellt om du använder en e-postadress från Hotmail, Live eller annan Microsoft-tjänst.

Vi uppskattar din förståelse och tålamod medan vi arbetar med att lösa din förfrågan. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar under tiden, tveka inte att kontakta oss igen.

Tack för att du valde Sunsafe. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vänliga hälsningar, Marvin

Vi uppskatta om du kunde ta några minuter att lämna ett omdöme om oss på Google. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att förbättra vår service och stödja andra kunder i deras beslut om att välja oss. För att lämna ett omdöme, klicka på följande länk: https://g.page/sunsafeab/review