Solskydd

Alla produkter måttanpassas så klart efter just dina fönster, så att de passar oavsett fönstrens storlek, mått och form.

Beroende på formen på ditt fönster finns olika lösningar. Våra solskydd inomhusprodukter finns i ett hundratal olika varianter.

Du har näst intill obegränsade möjligheter vad gäller mått och utformning, samtidigt som du också får full flexibilitet när det kommer till användningen.

Kan jag dämpa värme inomhus om jag köper en lamell, plisse eller rullgardin?

Nej, när solens strålvärme kommer genom glaset och träffar någon modell av gardin, stoppas den upp på insidan av glaset och sprider sig sakta ut i rummet, däremot är det ett bra skydd mot blekning på golv o möbler och insynsskydd.

Kostar det mycket mera med automatiska rullgardiner?

På senare år har det kommit en del nya motorlösningar som det gör enkelt och prisvärt, tillsammans med smarta hem lösningar finns det många trevliga lösningar, kom in till oss, så visar vi hur det fungerar.

Är det möjligt att måttbeställa rullgardiner?

Ja, alla våra produkter är måttanpassad efter dina önskemål, dessutom finns dom i olika kvalitéer och en mängd olika färger och mönsteralternativ.

Plisségardin

Plisségardiner är ett stilfullt sätt att kombinera funktion och form, och tack vare de många valmöjligheterna vad gäller vävarna och dess textur kan du ge fönstret den stil som du gillar, samtidigt som funktionen och ljusmiljön blir den allra bästa.

Våra plisségardiner kan manövreras på flera olika vis, bland annat uppifrån och ned, nedifrån och upp eller med helt flexibel fästpunkt.

Lamellgardin

Lamellgardinerna passar särskilt bra om du har ett fönster med exempelvis triangulär form. Manövreringen sitter då på den sida där lamellerna är längst.

Du kan också välja om du vill att gardinen ska dras undan åt vänster eller höger sida, samt var du vill att linorna ska sitta. Du har flera möjligheter att göra dina lamellgardiner extra smarta. Några exempel är LED-belysning, fjärrkontroll, solautomatik.

Rullgardin

Med våra många varianter av rullgardiner kan du kombinera solskydd och insynsskydd till större fönsterpartier, och samtidigt bibehålla rymden och den öppna känslan.

Du har flera väv kvaliteter att välja mellan när det kommer till rullgardiner och några exempel är screenväv, ultra transparenta, transparenta och mörkläggande. Prova gärna att kombinera olika vävar och texturer för att ge rummet sin egen karaktär.

Kataloger

Hestra Duette

Hestra Lamellgardin

Hestra Persienn (50 mm)

Hestra Persienn

Hestra Plissé

Hestra Rullgardin

Bild galleri

Markiser

Visa solskydd utomhus

Vi vet hur det kan vara att vara kund

Vi månar om våra kunder och vet hur det är att vara kund. Vi vill att våra kunder ska uppleva att det är enkelt och personligt att vara kund hos oss.

Vi ordnar det som är överenskommet i tid och att produkterna håller vad vi lovar, så kunden inte behöver lösa någonting själv efter avslutat arbete, det vet vi bygger kundnöjdhet och nöjda kunder kommer som bekant gärna tillbaka eller rekommenderar oss till andra. Det är viktigt för oss.

Kundservice, finansiering och garanti

Självklart omfattas både produkter och arbete av garantier, fullständiga garantivillkor lämnas i samband med offertförförandet.

Läsa mer om vår höga kundservice, finansieringslösningar och vilken garanti som gäller för våra dörrprodukter  här.

För tidsbokning, offert och rådgivning kontakta oss. Välkommen till Sunsafe!

Trygga köp

Kundservice, finansiering och garantier.

Monterad och klart

Montörer är specialutbildade inom vårt sortiment. Och vi gör allting färdigt på plats.

Referenser

Dina åsikter är viktiga för oss. Berätta vad du tycker.

Boka ett hembesök

Kontakta oss för mer priser och information, rådgivning och hembesök redan idag.